Publicador de continguts

null Barcelona Activa ofereix programes de formació professional per a joves

Foto de família de l'alumnat que s'ha format en l'última edició del programa Singulars

Barcelona Activa ofereix programes de formació professional per a joves

L'agència potencia la inserció laboral del jovent de la ciutat a través de projectes de formació professional gratuïts

Barcelona, 27 d’oct. 2022

Barcelona Activa impulsa la formació i la inserció laboral del jovent de Barcelona i recursos per accedir al món laboral. Des de fa anys, l’agència treballa amb programes com Projecte Singulars i Taller d’Oficis, dues iniciatives formatives per joves enfocades a diferents oficis i professions.

En el cas del Projecte Singulars, s’hi inclouen dues iniciatives diferents: Garantia d’Èxit BCN i Oportunitats als Mercats municipals i al Comerç. Tots dos programes potencien la formació laboral i l’ocupació de qualitat per a joves d’entre 18 i 29 anys en sectors amb més demanda, a través d’assessorament i mentoring. A més, Oportunitats als Mercats municipals i al Comerç forma joves en professions en alta demanda com les dels sectors alimentari i del comerç.

Pel que fa al Taller d’Oficis, està dirigit a joves menors de 30 anys i té una durada de 12 mesos. El programa formatiu s’impulsa amb l’objectiu de millorar la preparació professional i enriquir l’experiència dels joves i ofereix els següents itineraris:

  • Barcelona per la Natura, per a formar en l’àmbit del medi ambient i la creació, amb especialitats formatives diferents: monitor/a de medi ambient, treballs forestals i decorador/a d’art floral.

  • Espectacle i Indústries Creatives, per a formar joves en el sector de les arts escèniques, de l’espectacle i del disseny. Permet especialitzar-se com a assistent/a de producció i regidoria, producció Audiovisual, tècnic/a en luminotècnica o tècnic/a de so.

Si  ets jove i vols informació sobre altres cursos o activitats de Barcelona Activa, consulta la pàgina següent, amb contingut exclusiu.