Publicador de continguts

null El programa Mentoring + conclou les edicions del 2022

Foto de família durant la cloenda de la 19a edició del Mentoring +

El programa Mentoring + conclou les edicions del 2022

La iniciativa connecta mentors i mentores amb persones que busquen millorar la seva situació professional

Barcelona, 17 de juny 2022

El programa Mentoring + acaba de posar el punt final a les dues edicions celebrades durant la primera meitat de 2022. La iniciativa, impulsada per Barcelona Activa, busca ajudar persones aturades majors de 50 anys a reactivar la seva recerca de feina. El projecte promou la mentoria per oferir acompanyament individual durant quatre mesos a persones que volen millorar la seva situació laboral.  

Les persones mentores són voluntàries i voluntaris de la ciutat que volen compartir l’experiència professional de manera solidària. Per tal d'aconseguir que les persones participants millorin la seva situació professional, s'ofereix un itinerari d'activitats grupals que inclou accions de capacitació per a la recerca de feina, desenvolupament de competències personals i sessions de coaching grupal

La 19a i 20a edicions del programa Mentoring + per a la reactivació laboral han comptat amb una participació de 46 persones, la majoria dones d'entre 50 i 55 anys. Gran part de les persones mentorades es trobaven en situació d'atur de llarga durada i han millorat l’autoconfiança després dels quatre mesos d’acompanyament. A més, 10 participants ja han trobat feina i 23 més han fet entrevistes laborals des de l'inici del projecte, el passat mes de febrer. 

Per tal d'obtenir més informació sobre el programa, pots clicar en aquest enllaç o enviar un correu a carme.rosello@barcelonactiva.cat.