Publicador de continguts

null Porta22 celebra 20 anys com a referent en ocupació

Porta22 celebra 20 anys com a referent en ocupació.

Porta22 celebra 20 anys com a referent en ocupació

L’equipament de Barcelona Activa ha acollit la jornada ‘La carrera de la teva vida’ amb activitats i tallers per commemorar l’aniversari

Barcelona, 24 de març 2023

L‘espai de referència en orientació laboral i foment de l’ocupació a Barcelona, Porta22, celebra el vintè aniversari des que es va posar en marxa. L’equipament disposa de 2.000 metres quadrats destinats a oferir serveis i recursos per a l’ocupació i la carrera professional. En funcionament des del 2003, s’ha convertit en el centre referent a la ciutat en el suport a la recerca de feina i l’orientació laboral. 

L’equipament arriba als 20 anys centrat en convertir les metes professionals de les persones usuàries en pròpies. Des de l’inici, Barcelona Activa ha optat per un model d’atenció innovador centrat en l’assessorament personalitzat i la formació de curta durada. S’han impulsat programes com ProVP, Activa’t per l’Ocupació i Mentoring+ i iniciatives com els marketplaces amb empreses. Una trajectòria que l’ha portat a rebre reconeixements internacionals i a convertir-se en una iniciativa pionera. 

A dia d’avui, l’estratègia de Porta22 se centra en dos pilars: la innovació i la qualitat de tots els serveis i projectes que ofereix. Barcelona Activa hi treballa a partir de buscar l’excel·lència en la formació, la capacitació i l’atenció, però també a través de l’ús de les dades per aconseguir una presa de decisions més analítica. Els punts que acabem de mencionar representen alguns diferencials per al desenvolupament i la millora contínua de l’equipament. 

En els propers anys, s’està treballant per oferir un Servei Integral d’Ocupació per a la ciutat de Barcelona. Un servei que estarà orientat a la persona, per donar respostes concretes a les necessitats individuals, a les dades, per identificar qui i què cal oferir, i també a l’ecosistema, per involucrar agents de la ciutat en la inserció laboral. Per aconseguir-ho, s’estan posant en marxa noves iniciatives com l’expedient únic de la persona usuària o la cartera de serveis híbrida. 

Descobreix tot el que s’ha viscut a l’acte d’aniversari de Porta22 en aquest enllaç!