Publicador de continguts

null Comença una nova edició del programa Creamedia amb 14 projectes creatius escollits

Creamedia

Comença una nova edició del programa Creamedia amb 14 projectes creatius escollits

El Creamedia és un programa de Barcelona Activa que dona suport a projectes d'emprenedoria de les indústries creatives i culturals, oferint serveis d'acompanyament i formació a les 'start-ups'

Barcelona, 02 de set. 2020

El Creamedia és un programa de Barcelona Activa que dona suport a projectes d'emprenedoria de les indústries creatives i culturals, oferint serveis d'acompanyament i formació a les start-ups. La seva missió és potenciar el talent creatiu i de la ciutat de Barcelona, donar consistència i oferir un espai perquè les persones emprenedores puguin desenvolupar els seus projectes.

Barcelona Activa, juntament amb el Servei de Desenvolupament empresarial de l'ICEC i la Fundació Catalunya Cultura, han reinventat l'edició d'enguany del Creamedia per tal de donar suport el sector creatiu, i s'han impulsat nous continguts d'acompanyament i formació en format virtual, adaptats a les noves circumstàncies marcades per la crisi de la covid-19.

Per dur a terme l'acompanyament i les formacions s'ha apostat per nous plantejaments i continguts de valor, tant pels projectes preseleccionats com pels beneficiaris del programa.

Aquest any s'han presentat fins a una setantena de projectes, dels quals s'han seleccionat els 14 projectes finalistes que s'instal·laran a les noves instal·lacions de la Incubadora Almogàvers. Tots ells desenvoluparan activitats relacionades amb el món de l'audiovisual, el disseny i les plataformes de suport de les indústries creatives i culturals.

Els projectes eleccionats són: Publishing Scope Music, Ecosneak, In Crime Content, Barcelona Miquel, Tundra Studio, Reolivar, Filmpedia, Barcelona al Azar, Versatil, Weekndr.tv, Laurence Diana, Dublab Barcelona, CameraShare i Artechsel.

El sector creatiu a la ciutat

Amb les dades del 2019, les indústries creatives es consoliden com una de les línies estratègiques de Barcelona Activa i del govern municipal. De fet, el teixit empresarial d'indústries creatives representa el 13,4% del treball a Barcelona, i la ciutat concentra el 51,1% dels llocs de treball de tot Catalunya.