Publicador de continguts

null Nova convocatòria de Joves Jo+, els programes de formació per a joves

Joves Jo+

Nova convocatòria de Joves Jo+, els programes de formació per a joves

Amb els programes Joves Jo+, Barcelona Activa ofereix formació, orientació laboral i acompanyament en la cerca de feina a totes les persones joves de la ciutat

Barcelona, 30 d’oct. 2020

En plena pandèmia, trobar feina s'ha convertit en tot un repte. Amb els programes Joves Jo+, Barcelona Activa ofereix formació, orientació laboral i acompanyament en la cerca de feina a totes les persones joves de la ciutat.

Per una banda, Joves Jo+ es dirigeix als i les joves sense formació específica, que dubten entre si continuar estudiant o buscar feina, o necessiten pautes per enfocar el seu futur laboral. En aquesta modalitat, es proporciona orientació i activitats de coneixement per tal de definir un objectiu professional segons les necessitats i motivacions de cada jove. Després es dissenya un pla de treball fet a mida que inclou tutories individualitzades durant tot el procés per promoure la inserció laboral o el retorn al sistema educatiu.

Els i les joves podran formar-se en diferents professions com hostaleria i restauració, instal·lacions i construcció, imatge personal i estètica, comerç i mecànica. El programa també facilita la realització de pràctiques a empreses.

Per altra banda, una altra modalitat de Joves Jo+ se centra en les persones joves amb preparació prèvia que volen especialitzar-se en sectors estratègics de la ciutat. En aquest cas, s'ofereixen formacions enfocades a professions de futur, com SAP Logística, Power BI i Excel, Màrqueting Digital, Mobilitat Elèctrica i Animació 3D.

Aquesta modalitat ofereix formació amb un alt grau d'especialització, amb activitats de curta durada i d'alt valor afegit per a les necessitats actuals del teixit econòmic de la ciutat. Els i les joves tindran accés a un espai col·laboratiu de recerca de feina, amb visites i xerrades d'empreses, i podran participar en esdeveniments de reclutament laboral.

Barcelona Activa va emetre un FAQS Activa Live al seu compte d'Instagram per explicar els programes i resoldre els dubtes dels i les joves de Barcelona.

Per inscriure's a les formacions, cal omplir el següent formulari.