Publicador de continguts

null Millora les teves oportunitats laborals amb el 'Reskilling sectorial'

Reskilling sectorial

Millora les teves oportunitats laborals amb el 'Reskilling sectorial'

Estrenem noves formacions d'un programa gratuït i de curta durada sorgit de l'estratègia de reactivació econòmica de Barcelona

Barcelona, 16 de jul. 2021

El Reskilling sectorial és el programa formatiu de Barcelona Activa que ofereix cursos professionalitzadors gratuïts en els sectors que estan generant més feina a la ciutat i que permeten especialitzar-se en els àmbits clau per a la recuperació econòmica. Per això, en el marc d’aquest programa, es posa en marxa un nou cicle de formacions que inclou: Economia blava, Economia de l'esport, Economia verda i circular, Ciències de la Vida i la Salut, Alimentació i begudes i Logística.

Els cursos s’imparteixen en tres modalitats: online, tant d'autoús com en directe (streaming), en format híbrid o també de forma presencial, en funció dels continguts de l'activitat i de l'evolució de la pandèmia. Les inscripcions a aquests cursos estan obertes a tot el públic, però tenen preferència a les persones en situació d'atur o d'ERTO

El programa busca desenvolupar el potencial professional de les persones que vulguin millorar les seves oportunitats laborals. Aquestes formacions, de curta durada, ofereixen els coneixements i les competències que demanden els sectors amb més oportunitats i s’imparteixen en centres de referència. Cursos especialitzats vinculats a les noves mesures de sostenibilitat impulsades en el marc de l’agenda Barcelona Green Deal i emmarcat en el Pla de reactivació econòmica de la ciutat.

Consulta i inscriu-te a totes les formacions disponibles i a les que s’aniran obrint les properes setmanes: https://treball.barcelonactiva.cat/porta22/en/assetsocupacio/programes/pagina51869/formacio-profesionalizadora-on-line.do.