Publicador de continguts

null La fira de l'audiovisual Integrated Systems Europe torna a Barcelona

Una mostra de com serà l'estand de la fira ISE 2022.

La fira de l'audiovisual Integrated Systems Europe torna a Barcelona

Barcelona Activa formarà part de l'esdeveniment líder del sector audiovisual que se celebrarà entre el 10 i el 13 de maig

Barcelona, 05 de maig 2022

El gran esdeveniment internacional del sector audiovisual torna a Barcelona. En l’actual edició, l’Integrated Systems Europe se celebrarà entre el 10 i el 13 de maig a la Fira Gran Via de Barcelona. El congrés tractarà el present i futur de l’àmbit audiovisual i de les noves tecnologies que s’hi poden aplicar i integrarà actes, conferències i presentacions de persones referents del sector.

Barcelona Activa estarà present a la fira a través d’un estand compartit amb l’Ajuntament de Barcelona i el Clúster de l’Audiovisual de Catalunya. Un espai de 256 metres quadrats amb diferents zones per donar veu als nostres programes i serveis d’emprenedoria o d’aterratge empresarial. També t’hi podràs informar sobre els projectes locals i sobre les estratègies d’impuls de l’activitat econòmica de Barcelona, com el Barcelona Green Deal.

Els assistents a l’estand podran gaudir d’un túnel immersiu amb projeccions i més de 40 testimonis i tecnologia avançada per endinsar-te en el sector audiovisual. A més, en l’actual edició acompanyarem 10 empreses d’èxit vinculades amb Barcelona Activa que podran presentar els seus projectes: Framemow, Vottun, Avisual, Microfusa, Streaming Barcelona, Produktia, Blackfish, Forma, Integració Audiovisual i All rights media.

Si encara no t’has acreditat per gaudir de la fira de l’audiovisual per excel·lència, consulta el web de l’ISE i aconsegueix la teva entrada.