Publicador de continguts

null BizBarcelona es reinventa per reactivar l'economia de Barcelona

BizBarcelona 2020

BizBarcelona es reinventa per reactivar l'economia de Barcelona

Per primera vegada, les edicions del BizBarcelona i del Saló de l'Ocupació se celebraran conjuntament del 21 al 23 de setembre amb un nou format presencial i digital

Barcelona, 15 de set. 2020

Per primera vegada, les edicions del BizBarcelona i del Saló de l'Ocupació se celebraran conjuntament del 21 al 23 de setembre amb un nou format presencial i digital. Un 2 en 1 per contribuir a reactivar l'emprenedoria, el teixit empresarial i les oportunitats de treball a la ciutat, i per ajudar a les persones treballadores, emprenedores, autònomes, empreses i start-ups a transformar-se i adaptar-se a la nova realitat.

A més dels habituals espais per emprendre, innovar i fer networking, ambdós salons acolliran un ampli programa d'activitats i diverses novetats, com per exemple l'espai compartit Talent Arena, que servirà per estimular tant l'ocupació com la creació de nous negocis i serà un punt de trobada per a les persones emprenedores, autònomes, grans empreses, pimes i talent local que busquin noves oportunitats d'ocupació.

També s'oferiran recursos d'assessorament per accedir al món laboral, tallers pràctics i workshops, i la possibilitat d'obtenir contactes amb empreses.

L'esdeveniment manté la seva implicació social: s'ajusten recursos públics i privats per ajudar les persones que vulguin començar un negoci o el vulguin fer créixer, apostant per un desenvolupament sostenible que generi un equilibri a la ciutat. La implicació de les empreses i persones emprenedores és un factor clau per aconseguir els objectius de l'Agenda 2030. BizBarcelona també incorporarà els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en l'activitat emprenedora i empresarial, analitzant les implicacions, oportunitats i reptes que presenten.

BizBarcelona en format digital

Al marge de les circumstàncies excepcionals, l'edició d'enguany comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries relacionades amb la covid-19. És per aquest motiu que el format escollit per celebrar el saló combina la part presencial amb la part virtual.

La connexió en streaming permetrà el seguiment en directe de totes les sessions del saló des de qualsevol dispositiu mòbil.