Publicador de continguts

null La Barcelona Expat Week reuneix el talent internacional de la ciutat

Barcelona Expat Week

La Barcelona Expat Week reuneix el talent internacional de la ciutat

Es tracta d'un nou esdeveniment en format digital, dirigit a la comunitat internacional de Barcelona i a les persones interessades en el talent internacional de la ciutat

Barcelona, 18 d’oct. 2020

La Barcelona Expat Week és una iniciativa que sorgeix com a alternativa a la fira Barcelona International Community Day, que aquest any s'ha posposat a causa de la COVID-19. En substitució, s'ha creat un nou esdeveniment en format digital, dirigit a la comunitat internacional de Barcelona i a les persones interessades en el talent internacional de la ciutat.

L'esdeveniment està liderat per City Promotion, el departament de promoció internacional de l'Ajuntament de Barcelona. La Barcelona Expat Week disposa d'una plataforma per crear una comunitat digital de l'ecosistema de talent internacional que viu a la nostra ciutat, desenvolupada per l'empresa Copernic, una start-up ubicada al Parc Tecnològic.

A la sessió inaugural de dilluns 19 d'octubre es va posar en valor el potencial de la ciutat de Barcelona com a pol d'atracció de talent i es van anunciar els objectius de la nova agenda econòmica Barcelona Green Deal, que està duent a terme l'Ajuntament de Barcelona, per avançar cap a un model de ciutat més sostenible i resilient, basada en tres factors clau: competitivitat, sostenibilitat i equitat.

Barcelona Activa participa a la Expat Week com a agent actiu impartint diferents webinars:

- Meet & Share Fórmate en el mundo digital y amplia tus horizontes profesionales, impartit per l'equip del Cibernàrium.

- Nuestras competencias y habilidades: el valor añadido a nuestro talento, impartit pel servei d'Orientació i Formació.

- Las claves para emprender en Barcelona y buscar financiación, impartit per l'equip de serveis a l'Emprenedoria.

- Barcelona self-employed professionals never stop, on l'Oficina d'Atenció a les Empreses explicarà les mesures municipals adreçades a persones professionals autònomes de la comunitat internacional.

Fins divendres 23 d'octubre s'estan duent a terme més de 40 activitats, amb 88 speakers nacionals i internacionals, i 75 partners i persones col·laboradores