Publicador de continguts

null Barcelona acull la Local Skills Week

Cartell de l'OECD Local Skills Week

Barcelona acull la Local Skills Week

Arrenca la Setmana de les Competències Locals de l'OECD, centrada en els nous reptes i objectius de futur de les ciutats en el mercat laboral

Barcelona, 16 de febr. 2022

Ja estan en marxa els primers actes i conferències de l’OECD Local Skills Week 2022, la Setmana de les Competències Locals, unes jornades internacionals centrades en els nous reptes de futur de les ciutats en l’àmbit laboral. L’esdeveniment s’està celebrant de forma virtual fins al 17 de febrer i inclou per conferències i ponències. L’Ajuntament de Barcelona, a través Barcelona Activa, col·labora amb l’organització de les trobades.

Durant tres dies es reuneixen persones expertes destacades, responsables polítics i professionals locals, per explorar les oportunitats que el futur econòmic aportarà a les ciutats. També es debatran quines accions duen a terme els líders locals i municipals per preparar els mercats laborals locals i sistemes d'aprenentatge d'adults, per a les feines d'avui i de demà. 

Més enllà de l’organització de l’esdeveniment, l’Ajuntament de Barcelona també ha impulsat un acte amb la participació de la comissionada de Promoció d’Ocupació i Polítiques contra la Precarietat Laboral, Raquel Gil. La conferència està centrada en el desenvolupament de polítiques d’ocupació de qualitat i que posin les persones al centre.

Si necessites més informació sobre aquest esdeveniment i vols accedir a les conferències, consulta aquest enllaç.