Publicador de continguts

null Barcelona Activa també obre les portes per Nadal

Barcelona Activa continua donant servei als seus equipaments durant el període festiu.

Barcelona Activa també obre les portes per Nadal

Les instal·lacions de l’agència romandran obertes al públic en horaris especials durant aquests dies de festes

Barcelona, 22 de des. 2022

Des de l’agència volem mantenir les ments actives també durant les festes de Nadal. Per aquest motiu, els espais i equipaments de Barcelona Activa estaran accessibles en període festiu. Tanmateix, com és habitual, queden exclosos els dies festius i caps de setmana, i l’horari d’atenció al públic quedarà reduït en alguns espais.

Els horaris previstos per a cadascun dels equipaments són els següents:

En l'àmbit de suport a les empreses, l’Oficina d’Atenció a les Empreses (OAE) i l'Oficina International Welcome mantenen el seu horari habitual. L’única alteració és el dia 5 de gener que estaran oberts de 8.30 a 14.30 h.

En l’àrea d’emprenedoria, el Centre de Recursos funcionarà de 9 a 15 h tots els dies des del 27 de desembre fins al 5 de gener, ambdues dates incloses. Prèvia i posteriorment a aquestes dates el centre obrirà en horari normal. Els espais d’incubació no tanquen. Les incubadores estaran obertes de dilluns a divendres, de 8 a 20 h, excepte els dies festius i el 5 de gener (horari de 8 a 15 h).

Pel que fa a l’àrea de formació tecnològica, Cibernàrium 22@ i Cibernàrium Nou Barris estaran oberts els dies no festius en horari normal de 8 a 21 h, tret dels dies 27, 28, 29 i 30 de desembre, i el 5 de gener que obrirà les portes de 9 a 15 h.

Pel que fa als serveis orientats a joves, El Convent de Barcelona Activa romandrà tancat la setmana del 26 de desembre. Tornarà a obrir les seves portes als i les joves de la ciutat a partir del dia 2 de gener, en horari de 8.30 a 15 h. 

En l'àmbit de l'Economia Social i Solidària, a InnoBA Ca n'Andalet només tanquem el 23 i el 30 de desembre, així com el 5 de gener, a les 15.00 h. La resta d’horari d'atenció al públic serà de 8 a 20 h.

Durant les festes de Nadal continuem donant-te suport en la teva formació, recerca de feina i creació de nous projectes. Per a més informació, envia un correu electrònic a barcelonactiva@barcelonactiva.cat.