Publicador de continguts

null Barcelona Activa aterra al Saló de l’Ensenyament

Barcelona Activa aterra al Saló de l’Ensenyament.

Barcelona Activa aterra al Saló de l’Ensenyament

L’agència ofereix assessorament i informació sobre els serveis per a joves a la fira de referència per a l’orientació acadèmica i laboral

Barcelona, 15 de març 2023

Un any més, Barcelona Activa torna a participar en el Saló de l’Ensenyament per oferir informació i assessorament personalitzat sobre els serveis de formació i ocupació per a joves. Enguany, l’agència compta amb un estand compartit amb l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona per mostrar tota l’oferta municipal d’orientació i formació.

La fira se celebra entre el 15 i el 19 de març convertida en una plataforma d'orientació per a milers de joves que volen escollir la millor opció per iniciar la seva carrera professional. El Saló és una bona oportunitat per difondre el Servei d’Ocupació Jove de Barcelona Activa (SOJ) i concertar cites per acompanyaments individualitzats i sessions informatives. També s’assessoraran joves in situ i es dirigiran als recursos de la ciutat que més s’adeqüin a les seves necessitats.

Més enllà dels serveis per a joves, l’agència també hi presenta el Convent de Barcelona Activa, el nou equipament per a l’orientació, l’assessorament i l’acompanyament del jovent. També s’hi donaran a conèixer els nous perfils a les xarxes per a joves, a Instagram @jomesbarcelonactiva i a TikTok @barcelonactiva. A més, s’exposarà la nova campanya de joves BELIEVE.

Registra’t i aconsegueix la teva entrada per al Saló de l’Ensenyament en aquest enllaç!