Publicador de continguts

null Barcelona Activa acull noves empreses als espais d'incubació

Un dels espais d'incubació de Barcelona Activa: la incubadora MediaTIC

Barcelona Activa acull noves empreses als espais d'incubació

Noves start-ups han aterrat en els últims mesos a les nostres incubadores per impulsar i fer créixer els seus negocis

Barcelona, 05 de juny 2022

Barcelona Activa dona suport a l’emprenedoria local i a les persones treballadores que volen impulsar nous projectes amb gran impacte sobre la ciutat i a la societat. Per això, oferim espais d’incubació a empreses emergents com aquestes, que es troben incubades a l’agència de desenvolupament local des de fa alguns mesos:

  • Ticc Mobility: ha desenvolupat el primer intermitent mans lliures per a qualsevol tipus de casc, i així millorar la seguretat de les persones.
  • Gusano Films: empresa de producció audiovisual a través de la Intel·ligència Artificial que fomenta la creativitat i explora els materials audiovisuals des de noves perspectives.
  • MedBio Informatics: empresa que desenvolupa solucions innovadores en medicina personalitzada i R+D de nous fàrmacs. També han creat ‘Disgenet Plus’, una plataforma de gestió del coneixement en genòmica de malalties humanes amb aplicacions en medicina personalitzada i desenvolupament de medicaments.
  • Athos: ha creat el primer calçat d'escalada fet a mida mitjançant impressió 3D.

Si vols continuar les passes d’aquestes empreses i incubar-te a Barcelona Activa, disposem de sis espais d’incubació diferenciats, depenent del sector del teu projecte o negoci: Glòries, Almogàvers, Media Tic i La Innobadora, La Clota Cotreball i el Parc Tecnològic de Nou Barris.

A les nostres incubadores t’oferim un espai físic per ubicar la teva empresa. A més, podràs gaudir d’assessorament i acompanyament individualitzat, recursos i eines per aconseguit finançament i inversió per al teu negoci, i espais de networking i coworking amb altres persones emprenedores i start-ups

Amb la nostra xarxa d’incubadores donem suport als processos de creació i creixement del teu projecte. Informa’t de tots els beneficis en aquest enllaç.