Publicador de continguts

null 11 projectes d'economia blava arranquen el programa Blue-up

Foto de la família amb les start-ups que participaran al programa Blue-up

11 projectes d'economia blava arranquen el programa Blue-up

Barcelona Activa llança un programa específic per a start-ups blaves i sostenibles amb l'objectiu d’acompanyar-les en el creixement dels projectes

Barcelona, 26 d’oct. 2022

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i en col·laboració amb Port de Barcelona i Costa Cruceros, llança la primera edició del Blue-Up. El programa acull i assessora 11 projectes del sector de l’economia blava que volen desenvolupar i validar els seus models de negoci.

Després de seminaris i proves intensives, s’han seleccionat 11 projectes empresarials que rebran mentoria, formació, recursos i networking per part de Barcelona Activa i dels socis del programa: UPC, Clúster Nàutic i Seasteainable Ventures. Després de 3 mesos, dues start-ups rebran un premi de 10.000 euros cadascuna com la més sostenible i la més innovadora. La primera activitat del programa ha començat amb una trobada amb persones i grups inversors a bord del vaixell Costa Smeralda.

La posada en marxa del programa s’emmarca en l’estratègia d’Impuls de l’Economia Blava promoguda per l’Ajuntament. La promoció de nous negocis del sector blau busca crear ocupació de qualitat i també forma part del Memoràndum d’entesa signat amb Costa Cruceros el mes de novembre de 2021. L’acord s’enfoca en engegar iniciatives conjuntes pel desenvolupament econòmic i sostenible de la ciutat.

Els 11 projectes que participaran en el programa Blue-Up són Toroi Marine, Softwarine, Keep Boat Afloat, Meditmin, Noster, SOS Bag, 3D Port,  Sup2Go, Blue Jobs, Big Blue i Share Your Board.

Reactivem l’activitat econòmica i empresarial del sector blau! Consulta tota la informació relacionada amb el programa Blue-Up en aquest enllaç.