Publicador de continguts

null La xarxa d'incubadores, espais d'impuls i suport per a les empreses emergents

Serveis incubació Barcelona Activa

La xarxa d'incubadores, espais d'impuls i suport per a les empreses emergents

Bitmetrics, Pangea Aerospace i StockAgile són algunes de les start-ups que s'incorporen a la xarxa d’incubadores de Barcelona Activa

Barcelona, 31 de maig 2021

Barcelona Activa segueix posant al servei de noves start-ups i empreses emergents els seus espais d’incubació:  Glòries, Almogàvers, MediaTIC, Parc Tecnològic i la InnoBadora. Uns  equipaments òptims on fer créixer idees de negoci, on rebre formació, assessorament i sobretot, on aprendre a  maximitzar la competitivitat dels projectes emprenedors.

Qualsevol empresa emergent interessada en accedir a les incubadores pot fer-ho, completant online la sol·licitud d’admissió, en qualsevol moment de l’any. Un cop presentat i aprovat el pla d’empresa, que es pot realitzar amb el suport expert del servei d’emprenedoria, les start-ups seleccionades tindran a la seva disposició un espai d'oficina a les instal·lacions de la incubadora, espais compartits de coworking, serveis de valor afegit com el servei de mentoring i accés a esdeveniments de networking i fires.   

A més, les empreses incubades també poden fer ús del servei de testatge de productes i serveis, l’UXLab, on se les orienta sobre com millorar i fer evolucionar els seus productes i / o serveis abans de fer el llançament al mercat.  

Aquests últim mes, algunes de les noves empreses incubades a les instal·lacions de Barcelona Activa han estat notícia:   

Ebantic (Incubadora Glòries). Un sistema de gestió de continguts digitals, que  lidera la integració i implantació del nou catàleg TNCDigital, amb una programació accessible de manera fàcil i amigable en un sol clic.  

StockAgile (Glòries): Un software per la gestió integral d'estocs, punts de venda i ecommerce, que ha tancat una inversió de 400.000 € amb 4Founders Capital, Itnig i Angels, per fer créixer la seva àrea comercial i de màrqueting, i millorar el seu producte.    

Bitmetrics (Glòries): Experts en visió per computador industrial que ajuden a adaptar sistemes de visió artificial en temps real. Acaba de tancar una inversió amb Francesc Andreu, Economistes BAN, la xarxa d’inversió privada del CEC i WA4STEAM, per impulsar el seu producte Pick +.   

Berdac (Glòries): Un sistema de dispensació de medicació que acaba de tancar una segona ronda de finançament d'un milió d'euros amb Big Sur Ventures per potenciar la seva àrea comercial i de màrqueting.   

Pangea Aerospace (MediaTIC): Una start-up del món de la indústria aeroespacial i aviació que també, ha tancat una ronda de finançament de tres milions d'euros amb Inveready, Primo Space, Dozen Investments, E2MC i CDTI.   

Key Robotics (Glòries): Una start-up, encara en construcció, que  desenvoluparà robots autònoms de quatre potes per tasques d'inspecció i altres.  

Lobelia Earth (Parc Tecnològic): Una start-up que utilitza dades satel·litals i intel·ligència computacional per fer front als reptes climàtics que se’ns presenten.  

PlayVisit (Parc Tecnològic): una start-up que amb l'ajuda de guies turístics crea tours autoguiats en format joc perquè puguis conèixer ciutats d'una manera original i dinàmica.  

Amb una alta mitjana de supervivència, totes les start-ups que passen per les instal·lacions de l'agència municipal estan durant tot el procés en contacte directe amb l'ecosistema emprenedor de Barcelona.  

Per a més informació dels serveis oferts a les incubadores, consulta el web de barcelonactiva.cat/incubadores.