Publicador de continguts

null Neix Sport-up! El nou programa per impulsar start-ups del món dels esports i els e-games

Sport-Up!

Neix Sport-up! El nou programa per impulsar start-ups del món dels esports i els e-games

La primera edició del programa comptarà amb 12 projectes que rebran formació, assessorament i participaran en espais de coworking a la Incubadora Almogàvers

Barcelona, 19 de maig 2021

Barcelona Activa inicia el programa Sport-up! amb l’objectiu de donar suport a la creació i al creixement d’empreses del sector de la indústria esportiva innovadora i tecnològica amb visió global a Barcelona.

El llançament del programa comença amb la selecció d’un màxim de 12 projectes esportius. Les inscripcions estan obertes fins al 30 de maig a totes aquelles start-ups que desenvolupin la seva activitat en el sector de l’esport o l’activitat física, sobretot, a aquelles que es troben en fase de validació del seu producte en el mercat, o que tinguin un prototip a punt de finalitzar-lo.

Els sectors que hi poden participar són: wearables, e-sports, digital training, fantasy sport, marketplaces esportius, apps de dades i softwares d’activitat física, eines per a professionals de l’esport i gestió d’espectacles esportius.

En una primera fase de preselecció, s’escolliran 20 projectes que participaran en un bootcamp intensiu amb els equips dAtticoLab. Estaran quatre dies fent treball de modelització del projecte, un Demo Day (presentació de pitches) i finalment, presentaran el projecte davant un tribunal format per persones de l’ecosistema emprenedor i del sector sportstech.

Els 12 projectes escollits tindran accés a formació, acompanyament, mentoria personalitzada, amb itinerari segons les necessitats sorgides de cadascun, i a activitats de networking seleccionades expressament per ajudar a desenvolupar els seus projectes i donar suport a la cerca de finançament. A més, podran accedir a un espai de treball a la Incubadora Almogàvers.

La primera edició d’Sport-up! tindrà una durada de 8 mesos, des de juny de 2021 fins al gener de 2022. Al final de l’edició un jurat valorarà el millor projecte, que rebrà un premi dotat amb 10.000 euros per part de Barcelona Activa.

L’objectiu d’aquesta acció radica en desenvolupar un programa de referència de creació d’empreses en l’àmbit de la indústria tecnològica esportiva amb la col·laboració d’AtticoLab i el clúster de la indústria de l’esport INDESCAT.

Sport-up! s’emmarca dins de la iniciativa liderada per l’Institut de Barcelona Esports (IBE) que ha anunciat la creació d’un hub d’esports, tecnologia i innovació (Barcelona Sports Tech Hub) per contribuir a posicionar Barcelona com a referent europeu en el sector sportstech.

Inscripció de sol·licituds fins al 30 de maig al següent enllaç