Publicador de continguts

null S'obre la presentació de candidatures als premis 'Barcelona mai s'atura'

Premis Barcelona mai s'atura 2021

S'obre la presentació de candidatures als premis 'Barcelona mai s'atura'

Els reconeixements posen en valor la transformació de l'activitat empresarial amb un impacte social, econòmic i mediambiental en el context postpandèmia

Barcelona, 02 de jul. 2021

‘Barcelona mai s’atura’, els premis que concedeixen BizBarcelona i el Saló de l’Ocupació amb la col·laboració de Barcelona Activa, ja han obert convocatòria perquè entitats, col·lectius, empreses i persones emprenedores presentin la seva candidatura.

L’objectiu és visibilitzar la tasca de pimes, empreses, persones emprenedores, professionals autònoms/es i start-ups. També es vol posar en valor la feina de col·lectius i entitats que han destacat durant aquest 2021 per l’aplicació de la innovació tant en la transformació de negocis com d’activitats amb impacte social.

Els premis es concedeixen en tres categories que valoren la capacitat d’adaptació dels negocis i també la seva originalitat. La primera categoria, "Innovació en la gestió", cerca projectes innovadors en el llançament de noves línies de negoci o en l'aplicació de nous processos per contactar amb clients potencials.

La segona, "Innovació amb impacte social", distingirà projectes que tinguin un impacte positiu en l'entorn o en les persones que treballen en l'organització. La tercera categoria, "Talent que transforma", premia estratègies d’empreses i entitats que aposten per atraure, retenir o millorar el talent.

Totes aquelles persones o negocis interessats poden presentar candidatura fins al 30 de juliol per inscriure els seus projectes en aquest enllaç. Al setembre, un comitè de persones expertes avaluarà les propostes rebudes i seleccionarà tres finalistes i una candidatura guanyadora per cada categoria. L'acte de lliurament dels Reconeixements "Barcelona mai s'atura" se celebrarà el 21 de setembre en el marc de Bizbarcelona i el Saló de l'Ocupació.