Publicador de continguts

null Descobrim l'experiència emprenedora de Saye al FAQS Activa Live

Marta Llaquet, CEO de l'start-up, ha parlat dels beneficis de tenir l'empresa allotjada a la Incubadora Glòries de Barcelona Activa

Descobrim l'experiència emprenedora de Saye al FAQS Activa Live

Marta Llaquet, CEO de l'start-up, ha parlat dels beneficis de tenir l'empresa allotjada a la Incubadora Glòries de Barcelona Activa

Barcelona, 26 de febr. 2021

Saye és una marca de sabates esportives sostenibles que va néixer al març del 2018 a Barcelona. Instal·lada a la Incubadora Glòries, l’empresa distribueix els seus productes a tot al món gràcies al seu propi ecommerce i ha assolit un creixement exponencial des del passat any 2020. Saye aposta per materials ecològics, una producció propera i local, i planta 2 arbres per cada parell de sabates venudes a través de l’ONG We Forest. Per la companyia tot plegat és una manera de fer un pas més en el seu compromís amb el medi ambient.

Marta Llaquet, CEO i cofundadora de Saye, ha estat al FAQS Activa Live per donar-nos els detalls de la seva experiència com a emprenedora: “El procés d’emprendre mai és estable. Cal tenir paciència i optimisme, els primers mesos són els més durs, però cal saber aprofitar les oportunitats digitals del context actual per créixer i establir nous models de negoci més sostenibles”.

Preguntant-li per l’estada a la Incubadora Glòries, Llaquet ha afirmat que ha estat clau per al desenvolupament de l’empresa i ha recalcat la importància de tenir la possibilitat d’establir i crear sinergies amb l’ecosistema emprenedor de la ciutat: “Estar a la Incubadora Glòries ens ha permès tenir una estructura més sòlida del projecte i alhora connectar i intercanviar idees amb altres persones emprenedores. Ha estat molt enriquidor i recomanem a tothom instal·lar-se a les incubadores de Barcelona Activa”.

Saye és un dels molts exemples d’èxit que han tingut els seus inicis a les instal·lacions de Barcelona Activa. A més dels serveis d’incubació, Barcelona Activa també té una àmplia oferta de formació i programes per emprendre. Si vols més informació sobre la xarxa d’Incubadores, entra aquí.