Publicador de continguts

null Barcelona Activa se suma al Dia de la Dona Emprenedora

Dones emprenedores LIDERA

Barcelona Activa se suma al Dia de la Dona Emprenedora

Al llarg del dia s’han difós testimonis de dones emprenedores a tots els canals digitals i s’ha celebrat una jornada de ‘networking’ virtual

Barcelona, 19 de nov. 2020

Barcelona Activa ha commemorat el Dia de la Dona Emprenedora, 19 de novembre, amb diferents accions a les xarxes socials. Per posar en valor la importància d’aquesta data, tots els canals digitals s’han omplert amb missatges per donar visibilitat a dones emprenedores, valentes i inspiradores que en algun moment de la seva carrera han estat acompanyades per Barcelona Activa.

Amb el programa Lidera, Barcelona Activa contribueix a fer que el talent de les dones arribi més lluny a través de formació, assessorament professional i espais de networking. Per aquest motiu s’han compartit a les xarxes experiències i vivències de tres dones emprenedores que han passat pel programa Lidera i que han aconseguit impulsar amb èxit la seva carrera professional. Els seus testimonis s'han difós a Facebook, Instagram, Linkedin i Twitter en format de càpsula d’àudio. Elles són la Marta León, l’Aizea Juarros i la Dolors Arroyo.

Paral·lelament, s'ha celebrat una jornada de networking sobre transformació digital que ha comptat també amb la participació de dones que han passat pel programa i on s'han donat a conèixer recursos i experiències de diverses empreses que han aconseguit reinventar-se en plena pandèmia.

I per últim, s’ha emès un nou FAQS Activa Live a través d’Instagram, aquesta vegada sobre l’emprenedoria i el lideratge de dones amb Mercedes Wullich, periodista, emprenedora i creadora del rànquing ‘TOP 100 mujeres líderes en España’. Ha estat una conversa inspiradora en què Wullich ha mencionat dones referents i ha encoratjat a totes aquelles dones que s’ho proposin a tirar endavant el seu projecte empresarial.