Publicador de continguts

null Barcelona impulsa un nou projecte d'ajuts econòmics a empreses per incentivar la contractació laboral

Crea Feina Plus, Barcelona

Barcelona impulsa un nou projecte d'ajuts econòmics a empreses per incentivar la contractació laboral

Les empreses subvencionades rebran entre 5.000 i 6.000 euros per cada nou contracte laboral a jornada completa i d’un mínim de 6 mesos

Barcelona, 20 de maig 2021

L’Ajuntament de Barcelona impulsa un nou programa d’ajuts per crear fins a 500 nous llocs de treball gràcies a 2,75 milions d’euros de subvencions directes a empreses de la ciutat i àrea metropolitana. 

El programa Crea Feina Plus Barcelona té com a objectiu ajudar a les empreses locals a poder fer front a les despeses de contractació dels primers mesos, guanyar confiança i alhora, estimular l’ocupació de qualitat; promoure el talent de la ciutat i reduir les taxes d’atur que han augmentat durant aquesta pandèmia. 

Aquests ajuts, gestionats per Barcelona Activa, ofereixen fins a 5.000 euros per cada nou contracte formalitzat, amb un plus de 1.000 euros si la contractació es destina als col·lectius amb major taxa d’atur a la ciutat: dones de totes les edats i homes menors de 30 i majors de 45 anys. Els contractes han de ser d’un mínim de sis mesos (o indefinits) i a jornada completa, i la persona contractada ha d’estar a l’atur i empadronada a Barcelona. 

Les empreses interessades poden sol·licitar aquestes subvencions fins al 15 de novembre de 2021 a través del web, on s’hauran d’inscriure i, posteriorment, validar la documentació generada al portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.  

 Per obtenir més informació sobre el programa i els requisits dels ajuts Crea Feina Plus Barcelona, es pot consultar aquest enllaç o enviar un correu electrònic a creafeina@barcelonactiva.cat