Publicador de continguts

null Animació 3D, Mobilitat elèctrica i Promoció en la inserció laboral: 3 itineraris formatius especialitzats per a joves obren convocatòria

Joves Jo+

Animació 3D, Mobilitat elèctrica i Promoció en la inserció laboral: 3 itineraris formatius especialitzats per a joves obren convocatòria

Barcelona Activa aposta per formar les persones joves en els sectors amb més projecció de la ciutat

Barcelona, 15 de gen. 2021

Els sectors de futur de Barcelona necessiten incorporar nous perfils professionals qualificats, amb una formació actualitzada i adaptada als temps actuals. Per respondre a aquesta demanda, Barcelona Activa ha obert convocatòria de formació amb un alt grau d’especialització en tres dels sectors amb més projecció a la ciutat: Animació 3D de jocs i entorn interactiu, Mobilitat elèctrica i Promoció en la inserció laboral.

Aquesta formació està dirigida a persones d’entre 19 i 29 anys amb estudis universitaris o cicles formatius de grau superior residents a la ciutat de Barcelona. Els i les alumnes també rebran suport intensiu i col·laboratiu en la recerca de feina, que inclourà visites a empreses i esdeveniments de reclutament per facilitar la seva incorporació al mercat laboral.

Serveis específics per a joves de Barcelona Activa

Més enllà d’aquests itineraris formatius, Barcelona Activa ofereix un ampli ventall de serveis d’acompanyament, formació i recursos per a les persones joves que estiguin buscant feina, que vulguin formar-se, emprendre, créixer laboralment o bé que decideixin reorientar la seva carrera professional.

Destaca el Coaching laboral per a joves, un servei que consisteix en un itinerari de 4 sessions per orientar i preparar a persones d’entre 16 i 35 anys que estiguin buscant feina o vulguin millorar professionalment. En aquest mateix sentit, Barcelona Activa ofereix un servei d’assessorament personalitzat per a joves que compta amb diferents punts d’atenció a tota la ciutat.

També les Activitats online Barcelona Treball Joves, que són sessions virtuals i en streaming impartides per persones tècniques i expertes per a persones que busquen millorar el seu perfil professional. I en darrer lloc la Plataforma Empresa-Ocupació, un espai digital on els usuaris i usuàries poden registrar els seus currículums i inscriure’s a les ofertes de treball gestionades des de Barcelona Activa.

Aquests serveis i molts més són els que Barcelona Activa ofereix a les persones joves. Si vols més informació la trobaràs tota al web Joves Jo+!