saltar navegació

Menú principal

Inici » Què és Barcelona Activa» Qui som» Emprenedoria

Línies d'activitat/Emprenedoria

Serveis d'acompanyament per a la creació d'empreses

Acompanyem les persones emprenedores des de la idea de negoci fins a la posada en marxa de l'empresa,  i treballem per posicionar Barcelona com a referent en l'àmbit de l'emprenedoria.   

Des de Barcelona Activa facilitem assessorament, activitats formatives, suport a l'accés a finançament i altres recursos perquè les persones emprenedores puguin crear una nova empresa sostenible i de qualitat. A més, en els nostres entorns d'incubació donem suport a les start-ups perquè es desenvolupin i es consolidin compartint  espai amb altres empreses.   

Barcelona Activa Emprenedoria ofereix:
1. Assessorament personalitzat i permanent. S'ofereix un acompanyament a la persona emprenedora durant tot el procés de posada en marxa del projecte. 
2. Àmplia oferta de programes de formació, serveis d'assessorament expert i eines digitals.
3. Gran ventall de programes per a persones emprenedores adreçats a col·lectius i sectors específics.
4. Quatre incubadores: ESA BIC Barcelona, Incubadora Glòries, Almogàvers Business Factory i mStartupBarcelona. Les incubadores són entorns innovadors, amb les infraestructures i els serveis més avançats, amb l'objectiu de donar suport als projectes empresarials en els seus processos de creació i creixement. Per aconseguir-ho, posen a disposició dels usuaris serveis logístics, administratius i de valor afegit, faciliten l'accés al finançament i a la internacionalització, i fomenten el networking i les sinergies amb empreses allotjades. 
5. Escola de Dones Emprenedores i Professionals.  Barcelona Activa impulsa la presència i la visibilitat de la dona en el món empresarial de la ciutat a partir d'una oferta formativa específica que dóna suport a les dones a l'hora de posar en marxa i consolidar els seus projectes de negoci. Amb onze programes diferents i dirigida a emprenedores, empresàries, professionals i directives, l'Escola de Dones Emprenedores i Professionals vol contribuir a trencar el sostre de vidre, lluitar contra la bretxa salarial entre homes i dones i reduir les desigualtats de gènere en càrrecs de decisió a les empreses. 

Barcelona Activa Emprenedoria està present en diferents espais de la ciutat amb voluntat d'acostar-se a la ciutadania. El Centre per la Iniciativa Emprenedora Glòries acull el Centre de Recursos per Emprendre, espai on trobar informació, aules de formació, interactius multimèdia, assessorament expert, Punt d'Assessorament i Inici de Tramitació (PAIT) i continguts per emprendre un negoci. L'àmbit d'Emprenedoria també compta amb diferents centres d'incubació d'empreses, com la Incubadora d'Empreses Glòries, l'MStartup Barcelona o l'ESA, establerta en col·laboració amb l'Agència Europea de l'Espai. L'Almogàvers Business Factory també allotja espais d'incubació i pre-incubació, així com diferents programes formatius. El Convent de Sant Agustí ofereix programes per tal de promocionar l'ocupació i l'emprenedoria a Ciutat Vella i a la ciutat. 

Per accedir al servei d'assessorament només cal inscriure's a les sessions informatives, la porta d'entrada a Barcelona Activa. En dues hores presentem els programes, les activitats i els serveis que Barcelona Activa ofereix per passar de la idea de negoci a la creació de l'empresa. Les sessions informatives es realitzen diàriament. Inscriu-te aquí o truca al 901 55 11 55.   


 


  • Suport a la creació d¿empreses de qualitat i amb sentit de futur

Centre per a la iniciativa emprenedora. Llacuna, 162-164. 08018 Barcelona. Tel. 901 55 11 55.  Com arribar.