saltar navegaciˇ

Men˙ principal

Inici » QuŔ Ús Barcelona Activa» Qui som» Formaciˇ i innovaciˇ

LÝnies d'activitat/Formaciˇ i Innovaciˇ

Divulgaciˇ i capacitaciˇ tecnol˛gica per a la ciutadania, les persones professionals i les empreses

Barcelona Activa ofereix un ventall d'activitats de formaciˇ adaptades a les necessitats dels usuaris/es, incloent programes especÝfics de divulgaciˇ i capacitaciˇ tecnol˛gica per millorar les competŔncies dels ciutadans/es, professionals i empreses de Barcelona. A partir de diferents formats, que comprenen des de cÓpsules de curta durada fins a itineraris formatius, Barcelona Activa fomenta la formaciˇ sobre coneixements i habilitats per emprendre, gestiˇ empresarial, divulgaciˇ i capacitaciˇ tecnol˛gica i tambÚ especialitzaciˇ en l'Ómbit de les TIC. 

Dins l'Órea d'Innovaciˇ, Barcelona Activa vol impulsar-la com a element clau per a l'ecosistema emprenedor, les empreses de la ciutat i la millora de processos interns de Barcelona Activa, donant suport als projectes dels diferents departaments que requereixen un component d'innovaciˇ o promovent l'eficiŔncia en tots els processos interns, entre d'altres. 

CibernÓrium Ús el programa de divulgaciˇ i capacitaciˇ tecnol˛gica de Barcelona Activa. Promou la formaciˇ per a professionals i empreses, aixÝ com activitats d'iniciaciˇ a Internet per a tota la ciutadania. Situat a la primera planta de l'edifici MediaTIC, ofereix a la ciutadania una Ómplia gamma formativa per donar resposta a les demandes en formaciˇ TIC dels i les professionals i pimes de la ciutat. A mÚs, en clau de proximitat al territori, tambÚ es posen a disposiciˇ dels ciutadans i ciutadanes les Antenes CibernÓrium, uns espais situats a deu Biblioteques de Barcelona on s'imparteixen activitats gratu´tes per iniciar-se o avanšar en els coneixements d'Internet i les diferents eines tecnol˛giques, adaptats a tots els nivells i necessitats. 

Tota la informaciˇ al web de CibernÓriumhttp://w144.bcn.cat/cibernarium/cat/


  • CibernÓrium

CibernÓrium. Edifici Media TIC. C/Roc Boronat 117, 1r pis (cantonada amb C/Sancho de ┴vila). 08018 Barcelona. Tel. 932 917 610.