saltar navegació

Menú principal

Els equipaments/OAE

L'eix de l'estratègia econòmica de Barcelona

L'Oficina d'Atenció a les Empreses (OAE) neix com l'espai de referència per a les empreses i pimes de Barcelona. És el punt de contacte, informació i assessorament pel desenvolupament i la competitivitat de les organitzacions.

Impulsada per l'Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, l'OAE busca donar suport i millorar l'economia i el teixit empresarial de la ciutat. Es tracta d'un únic espai que aglutina tots els serveis de valor afegit que necessita l'empresa per créixer, en què un equip expert acompanya de forma integral a les organitzacions per resoldre les seves necessitats.

A la seva planta baixa s'hi ubica l'Espai Barcelona, un innovador espai audiovisual on també podràs fer reunions corporatives, presentacions a clients i atendre visites rellevants. Es tracta d'un espai especialment enfocat a explicar la ciutat en clau econòmica, amb recursos, continguts i dades d'interès empresarial que estan a disposició tant de les institucions, pimes, empreses locals com de les internacionals que visiten la ciutat amb interès per fer-hi negocis.

Edifici MediaTIC. Roc Boronat, 117, 08018 Barcelona (Districte 22@ Barcelona). Com arribar-hi