saltar navegació

Menú principal

Tècnic-a Superior Gestió de Formació i Tecnologia (Projecte Serveis públics oberts, on-line i massius.)

Missió del lloc de treball

Coordinar, gestionar i donar suport a la implementació, execució, evolució i difusió del projecte de serveis públics on-line, oberts i massius, vetllant per la consecució dels objectius estratègics i operatius definits i garantint-ne l'impacte i l'èxit.
Barcelona Activa està desenvolupant un servei de formació online per maximitzar l'abast i l'impacte de les seves activitats i serveis formatius adreçats a professionals, empreses i pimes.
Això implica crear  un model innovador i flexible que respongui a les necessitats de les persones professionals, emprenedores i empreses. Produir els continguts multimèdia necessaris per concretar aquest model en un desplegament gradual d'accions formatives online.  L'objectiu és crear nou servei basat en tecnologies de la informació que sigui obert i accessible a tota la ciutadania.

Responsablilitats

- Participar en el procés de conceptualització, definició i planificació de l'aplicatiu online d'autoavaluació de competències digitals vinculades al catàleg de formació online.
- Elaborar tota la documentació necessària per l'última fase de l'execució i el tancament del projecte (plecs de licitació, convenis, contractacions, acords col·laboració, memòries, etc)
- Fer seguiment dels objectius establerts, el pressupost associat, els indicadors, i elaborar les memòries d'activitats.
- Participar en la validació final de projectes específics de formació online i continguts formatius.
- Gestionar la relació amb proveïdors externs de serveis de formació i de serveis tècnics relacionats amb l'oferta de formació online.
- Col·laborar en les accions de comunicació i disseminació lligades al servei.
- Coordinar l'elaboració del Llibre Blanc de la formació online  per recollir l'experiència i les bones pràctiques associades al projecte per a la seva disseminació i us en altres institucions.
- Participar activament en els espais de treball específicament amb l'equip de la Direcció Operativa de Formació i Innovació de manera general amb equips de Barcelona Activa.

Titulació requerida

Formació Universitària grau superior, preferentment en les branques de tecnologia, pedagogia i/o comunicació audiovisual.

Formació addicional

Es valorarà formació addicional a nivell de Màster o postgrau  relacionada amb formació, metodologies d'aprenentatge, eines tecnològiques, entorns digitals i/o amb la gestió de projectes de formació online.

Idiomes

Imprescindible nivell alt de català, castellà i es valorarà coneixements d'anglès.

Experiencia

Imprescindible 3 anys d'experiència tècnica en l'organització, disseny, planificació i gestió econòmica i administrativa de projectes, especialment projectes relacionats amb tecnologia i formació.
Imprescindible estar familiaritzat/da amb eines de formació online (e-learning) com a gestor/a pedagògic i tecnològic, i com a usuari/a.
Es valorarà experiència en el sector TIC i en l'àmbit de les administracions públiques, així com coneixements específic d'eines de gestió de projectes.

Tipus de contracte

Obra o Servei

Altres dades de contractació

CONTRACTACIÓ: Número de places: 1
-Contractació vinculada al desenvolupament d'activitats i programes susceptibles de rebre cofinançament a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).
INICI CONTRACTE: Finalització del procés de selecció
FINALITZACIÓ CONTRACTE: A la finalització de l'obra o servei. Durada màxima: 3 anys.
SALARI I CATEGORIA PROFESSIONAL: Grup Professional I; Nivell Salarial 4; 37.015,63€ bruts anuals.

Data límit CV

21/05/2019

Descarregueu l'oferta de treball en pdf

TECNIC MOOC.pdf TECNIC MOOC.pdf