saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Ajuts 'Crea Feina', per fomentar la contractació i l'ocupació a la ciutat

16 d'octubre 2020 - L'Ajuntament de Barcelona ofereix a les empreses ajuts de 5.000 euros per fomentar la contractació laboral i generar noves oportunitats professionals per a les persones que estan a l'atur.

Barcelona, 16 d'octubre 2020

L'Ajuntament de Barcelona ofereix a les empreses ajuts de 5.000 euros per fomentar la contractació laboral i generar noves oportunitats professionals per a les persones que estan a l'atur. Les empreses que sol·licitin la subvenció podran rebre fins a 5.000 euros per cada nou contracte que estableixin, que haurà de tenir un mínim de 6 mesos de duració o ser indefinit, a jornada completa i per a persones empadronades a Barcelona. 

L'ajut s'adreça a empreses amb centres de treball a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que no estiguin afectades per processos de regulació d¿ocupació i que tinguin capacitat per generar noves contractacions. 

Per fer front a l'actual context econòmic que ha provocat la crisi de la COVID-19, el pressupost total que s'ha destinat pel Crea Feina és d'1,5 milions d'euros, amb el que s'estima que es podrà fer arribar l'ajut fins a 300 empreses amb capacitat de generar nova ocupació. Cada una d¿elles podrà optar a un màxim de 10 contractes. 

En paraules de Jaume Collboni, primer tinent d¿alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, l'ajut Crea Feina s'emmarca dins l'estratègia de mesures impulsades per reactivar l'economia, i té com a objectiu reduir l'atur  i crear llocs de treball el més ràpid possible: 'Hem d'actuar de forma contundent i de forma àgil per garantir una ocupació de qualitat per a les persones que estan sense feina'.

Les empreses que vulguin demanar la subvenció poden accedir al web barcelonactiva.cat/creafeina per consultar tots els requisits i lliurar els documents requerits, fins al 20 de novembre de 2020.

Barcelona mai s'atura

La mesura se suma al conjunt d'accions que els consistori ha estat activant des de la passada primavera per reactivar l'economia de la ciutat, i que estan recollides en la Guia pràctica de serveis recetment publicada. Altres rogrames recents per reactivar l'economia són Rethinking i B-Crèdits