saltar navegaciˇ

Men˙ principal

Actualitat/Novetats

Barcelona Activa comptarÓ amb un pressupost de 52,5 milions d'euros

13 d'octubre 2020 - Barcelona Activa disposarÓ de 52,5 milions d'euros, la partida mÚs elevada dels seus 34 anys de traject˛ria. El 79% del total procediran de l'Ajuntament

Barcelona, 13 d'octubre 2020

Barcelona Activa disposarÓ de 52,5 milions d'euros, la partida mÚs elevada dels seus 34 anys de traject˛ria. El 79% del total procediran de l'Ajuntament, un increment de cinc punts respecte al finanšament de l┐any anterior.

El primer tinent d'alcaldia i president de Barcelona Activa, Jaume Collboni, ha assegurat que l'objectiu Ús donar resposta a la situaciˇ provocada per la crisi de la COVID-19, a impulsant la reactivaciˇ econ˛mica i la creaciˇ d┐ocupaciˇ de qualitat.

AixÝ mateix, amb aquesta partida pressupostÓria es busca donar suport a les persones emprenedores, empreses i models de negoci sostenibles, reforšar actuacions favorables a sectors estratŔgics, promoure la digitalitzaciˇ del teixit econ˛mic i augmentar les competŔncies de les persones i les organitzacions. 

Barcelona Activa preveu que aquesta partida es pugui incrementar amb  finanšament extern, que es canalitza per mitjÓ del Servei d┐Ocupaciˇ de la Generalitat (SOC), els fons europeus Next Generation i l'˙s del superÓvit municipal.