saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Cicle de seminaris 'Barcelona mai s'atura'

14 d'octubre 2020 - Sessions informatives i 'online' en les quals diferents responsables municipals i persones expertes de cada àmbit explicaran les eines disponibles per contribuir a la recuperació de l'activitat econòmica.

Barcelona, 14 d'octubre 2020

L'Ajuntament de Barcelona ofereix d'octubre a novembre el cicle de seminaris 'Barcelona mai s'atura: reactivem l'economia!', que consta de sessions informatives i online en les quals diferents responsables municipals i persones expertes de cada àmbit explicaran les eines disponibles per contribuir a la recuperació de l'activitat econòmica. La intenció del cicle és posar a l¿abast de la ciutadania  la informació sobre els  recursos de les noves mesures de reactivació econòmica i regeneració del teixit social.

El cicle arranca dijous 15 d'octubre amb el webinar 'L'economia Social i Solidària mai s'atura: com estem ajudant el sector'; una sessió per explicar com l'àmbit de l'ESS i la política pública d'impuls de l'ESS dona respostes a la crisi socioeconòmica. Durant el webinar s'aniran desgranant les mesures i les accions que s'han posat en marxa per mantenir i rellançar l'activitat de l'ESS a la ciutat. 

Els altres webinars d'informació i debat que s'impartiran fins al 12 de novembre són:
- Mesures municipals per a la reactivació dels mercats
- Reset turístic. Nou escenari, noves oportunitats
- L'ocupació de Barcelona mai s'atura
- L'economia de Barcelona mai s'atura
- Oportunitats de millora del comerç de proximitat a Barcelona: digitalització i marketplace.

Guia pràctica de serveis 'Barcelona mai s'atura'

La iniciativa se suma a la recent publicació de la Guia pràctica de serveis, editada per l'Ajuntament, on trobaràs moltes de les prestacions i activitats de Barcelona Activa per impulsar l'emprenedoria, les empreses i l'ocupació de qualitat a Barcelona. Totes les activitats del cicle amb inscripció oberta es poden consultar aquí