saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

BNEW, la cita a Barcelona per a la reactivació econòmica global

Barcelona acull la primera gran cita per a la reactivació econòmica global: la Barcelona New Economy Week (BNEW).

Barcelona, 06 d'octubre 2020

Barcelona acull la primera gran cita per a la reactivació econòmica global: la Barcelona New Economy Week (BNEW).

Del 6 al 9 d'octubre, Barcelona es converteix en la seu de la nova economia, amb la celebració de la Barcelona New Economy Week. Un esdeveniment B2B que connecta quatre sectors estratègics per al desenvolupament econòmic mundial: la Logística, la Industria Digital, l'E-commerce, el Real State i les Zones Econòmiques.

La Barcelona New Economy Week es presenta com la gran cita per redissenyar el teixit productiu a escala global. Amb un format híbrid innovador que permet el seguiment online a través d'una potent plataforma tecnològica, mitjançant la producció simultània retransmesa en streaming d¿alta qualitat en 6 canals, un per a cada sector. Més de 160 hores de continguts i 8.000 assistents dels quals un 30% són internacionals. 

Els objectius de l'esdeveniment estan alineats amb el model de ciutat que s'impulsa des de l'Ajuntament de Barcelona, el BCN Green Deal basat en la competitivitat, la sostenibilitat i l¿equitat. En aquest context, s'acaba d'editar la Guia 'Barcelona mai s'atura' amb 55 recursos pràctics per trobar feina, emprendre, formar-se o impulsar una empresa.

Barcelona Activa participa en diferents sessions, com el debat 'Global Cities amb el primer tinent d'alcaldia, Jaume Collboni, i l'urbanista Greg Clark, sobre l'impacte de la revolució digital en el món dels negocis; un acte sobre les oportunitats de futur en el sector de la logística; i l'entrega dels `Premis a la Millor Innovació que l'entitat organitza en col·laboració amb La Salle Technova per reconèixer les iniciatives més innovadores d¿entre les presentades a la BNEW.