saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

'Barcelona mai s'atura', una guia amb tots els serveis i ajuts per a la reactivació econòmica

Es tracta d'una guia pràctica de serveis que recull 55 mesures sobre ajuts i iniciatives per donar suport al teixit empresarial, emprenedor i econòmic de Barcelona

Barcelona, 30 de setembre 2020

Davant la crisi sanitària produïda per la Covid-19, l'Ajuntament de Barcelona edita la guía 'Barcelona mai s'atura. Guia pràctica de serveis', que recull 55 mesures sobre ajuts i iniciatives per donar suport al teixit empresarial, emprenedor i econòmic de Barcelona.

El document vol fer arribar a la ciutadania d'una manera fàcil i entenedora, el ventall de serveis de què disposa per formar-se, assessorar-se, emprendre, demanar ajuts econòmics, subvencions o finançament, així com obtenir certificacions i informació sobre la nova normativa vigent en ocasió de la pandèmia.

Se'n distribuiran més de 24.000 exemplars¿impresos a mercats i comerços de tots els districtes de la ciutat, a més de poder-se consultar i descarregar en línia.

En paraules del primer tinent d'alcaldia, Jaume Collboni, la guia s'enfoca en ''accelerar la reactivació de Barcelona, posant les persones al centre com a gran prioritat''. L'objectiu principal és minimitzar els efectes de la crisi, preservar els llocs de treball i crear-ne de nous. ''Per això continuarem impulsant un model econòmic propi basat en paràmetres de competitivitat, sostenibilitat i equitat, per seguir consolidant-nos com una ciutat global amb una economia dinàmica''.

Laguia se suma al projecte 'Barcelona mai s'atura' que s'impulsa des de L'Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa per regenerar el teixit econòmic i social i acelerar la recuperació económica de la ciutat, amb una visió amplia que integra nous models d'innovació socioeconòmica.

Pots descarregar-te la guia a través d'aquest enllaç.