saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Comença una nova edició del programa Creamedia amb 14 projectes creatius escollits

El Creamedia és un programa de Barcelona Activa que dona suport a projectes d'emprenedoria de les indústries creatives i culturals, oferint serveis d'acompanyament i formació a les start-ups.

Barcelona, 02 de setembre 2020

El Creamedia és un programa de Barcelona Activa que dona suport a projectes d'emprenedoria de les indústries creatives i culturals, oferint serveis d¿acompanyament i formació a les start-ups. La seva missió és potenciar el talent creatiu i de la ciutat de Barcelona, donar consistència i oferir un espai perquè les persones emprenedores puguin desenvolupar els seus projectes.

Barcelona Activa, Ajuntament amb el Servei de Desenvolupament empresarial de l'ICEC i la Fundació Catalunya Cultura, han reinventat l'edició d'enguany del Creamedia per tal de recolzar el sector creatiu, i s'han impulsat nous continguts d'acompanyament i formació en format virtual, adaptats a les noves circumstàncies marcades per la crisis de la COVID-19.

Per dur a terme l'acompanyament i les formacions¿s¿ha¿apostat¿per nous plantejaments i continguts de valor, tant pels projectes pre-seleccionats com pels beneficiaris del programa.

Aquest any s'han presentat fins a¿una setantena projectes, dels quals s'han seleccionat els 14 projectes finalistes que s'instal·laran a les noves instal·lacions de la Incubadora Almogàvers. Tots ells desenvoluparan activitats relacionades amb el món de l'audiovisual, el disseny i les plataformes de suport de les indústries creatives i culturals.


Els projectes eleccionats són: Publishing Scope Music, Ecosneak, In Crime Content, Barcelona Miquel, Tundra Studio, Reolivar, Filmpedia, Barcelona al Azar, Versatil, Weekndr.tv, Laurence Diana, Dublab Barcelona, CameraShare i Artechsel.

El sector creatiu a la ciutat

Amb les dades del 2019, les indústries creatives es consoliden com una de les línies estratègiques de Barcelona Activa i del govern municipal. De fet, el teixit empresarial d'indústries creatives representa el 13,4% del treball a Barcelona, i la ciutat concentra el 51,1% dels llocs de treball de tot Catalunya.