saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Barcelona Activa obre una convocatòria de donacions de material informàtic

6 de juliol 2020 - La iniciativa va dirigida a totes aquelles entitats de l'àmbit social o sense ànim de lucre que necessitin obtenir material informàtic en bon estat.

Barcelona, 06 de juliol 2020

Barcelona Activa obre una convocatòria de donacions de material informàtic. La iniciativa va dirigida a totes aquelles entitats de l'àmbit social o sense ànim de lucre que necessitin obtenir material informàtic en bon estat.

La data límit de presentació de projectes és el dijous 9 de juliol a les 14:00 hores, i es pot fer a través del correu juridic@barcelonactiva.cat.

Aquí podeu llegir les bases de la convocatòria per conèixer tots els detalls.

En determinats moments Barcelona Activa pot disposar d'excedents de maquinari informàtic. Amb la voluntat de seguir els principis de les activitats d'economia circular de convertir els residus en recursos, aquest material es posa a l'abast d'aquelles entitats que més ho necessitin, sense cap cost extra més que el transport del respectiu material.

Les empreses del sector de l'economia social i solidària podran optar a sol·licitar el material que es recol·lecti: L'única condició és que només podran optar a la donació entitats de l'àmbit social i sense afany de lucre que realitzin principalment les seves actuacions a la ciutat de Barcelona.

Totes les empreses que estiguin interessades hauran de presentar un breu projecte on exposin la quantitat de material que volen sol·licitar, l'ús que en volen fer i altra informació que sigui rellevant per a la sol·licitud.

Els materials oferts en aquesta ocasió són 136 monitors, 15 punts d'accés wi-fi ,1 commutador de xarxa poE.