saltar navegaciˇ

Men˙ principal

Actualitat/Novetats

Impulsem el que Fas i Aixequem l'ESS, dues mesures de suport per a la reactivaciˇ de l'Economia Social i SolidÓria

8 de juny 2020 - Per tal de fer front a la crisi de la COVID-19, L'Ajuntament de Barcelona destinarÓ 7,5 milions en crŔdits i subvencions per reactivar l'Economia Social i SolidÓria (ESS) i l'Economia de Proximitat als barris.

Barcelona, 08 de juny 2020

Per tal de fer front a la crisi de la Covid-19, L'Ajuntament de Barcelona destinarÓ 7,5 milions en crŔdits i subvencions per reactivar l'Economia Social i SolidÓria (ESS) i l'Economia de Proximitat als barris. L'objectiu Ús preservar 500 llocs de treball i les ajudes seran en forma de crŔdits, subvencions i tambÚ assessorament.

En el marc del pla d'actuaciˇ es donarÓ un miliˇ d'euros┐en subvencions per a l'ESS a travÚs dels ajuts a projectes d'economia social Enfortim l'ESS i 1,76 milions per impulsar l'economia de proximitat amb la quarta convocat˛ria d`Impulsem el que Fas, gestionada per Barcelona Activa, arribant a un pressupost de 2,76 milions entre totes dues.'Impulsem el que fas' subvenciona fins al 80% del pressupost dels projectes acceptats, que poden emmarcar-se en set lÝnies diferents d'ajuts:

1. Impuls a l'activitat de les empreses i en el territori.
2. Foment de l'ocupaciˇ de qualitat en el territori.
3. Innovaciˇ en projectes d'economia social.
4. Innovaciˇ social digital en el territori.
5. Turisme responsable i sostenible.
6. Models agroalimentaris sostenibles i consum responsable.
7. Reactivaciˇ de l'activitat econ˛mica de proximitat en els barris vulnerables del Pla de Barris.

En aquests moments de reconstrucciˇ econ˛mica, Barcelona Activa tambÚ ha impulsat el servei Aixequem l'ESS per oferir acompanyament de manera personalitzada durant la crisi de la COVID-19, que tÚ un pressupost de 100.000 euros i preveu atendre 350 empreses. L'objectiu principal d'aquestes ajudes Ús reforšar l'economia social i solidÓria i ampliar el seu abast en el conjunt de la ciutat.