saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

El Cibernàrium acull els webinars de Harbour Space University

5 de juny 2020 - Harbour Space University i Barcelona Activa col·laboren per oferir seminaris web d'alt valor i coneixements aplicats en TIC

Barcelona, 05 de juny 2020

Harbour Space University i Barcelona Activa col·laboren per oferir una sèrie de seminaris web totalment gratuïts amb llengua anglesa, amb continguts d'alt valor i coneixements aplicats dels quals hi ha poca oferta a les aules tradicionals.

Harbour.Space és una Universitat de tecnologia i disseny, amb seu a Barcelona i Bangkok que acull que acull diferents programes universitaris progressius per persones estudiants, professionals i executives. Els cursos s'ofereixen en mòduls immersius que tenen una duració de 3 setmanes i estan impartits per experts i expertes de la indústria i la formació avançada de tot el món; líders en l'àmbit de la computació i el disseny tecnològic. Es van iniciar el passat 14 de maig i es mantindrà la formació fins al 18 de juny de 2020.

Les principals temàtiques impartides són matemàtiques, ciències de la computació, ciberseguretat, Data Science, Smart Cities, Fintech, disseny interactiu, emprenedoria d'alta tecnologia, màrqueting digital, enginyeria aeroespacial, biotecnologia i tecnologia de l'esport.
Alguns dels ponents més destacats que impartiran els webinars són Andy Crestodina, CEO-Founder & CMO de Orbit Media Studios, Jessica Best, VP Data-Driven Marketing de Barkley, Sergey Gordeychik, CIO del Inception Institute of Artificial Intelligence, Ricardo Mendieta, Cap de digital de Harbour.Space, Bianca Praetorius, Start-up Pich & Speaker, i Hannes Chopra, CEO de RaSa Future Fund & Partner de Bossert Associates.

Un talent connectat amb el futur de l'oferta laboral.

A través del Cibernàrium, Barcelona Activa reforça la seva voluntat de donar resposta als reptes digitals del futur, oferint una formació tecnològica accessible i de qualitat per als ciutadans i ciutadanes de Barcelona, tant per cobrir els perfils que tenen una elevada demanda laboral, amb l' IT Academy, com per la divulgació tecnològica a través de les Antenes Cibernàrium.

Nascut el 1999, el novembre del 2019 el Cibernàrium va complir 20 anys de formació tecnològica amb més de 52.000 sessions de formació, més de 700.000 participacions i més de 175.000 hores de formació. Unes xifres que consoliden la seva força com a model formatiu d¿excel·lència i el seu reconeixement internacional.

Més informació al dossier Cibernàrium 20 anys.