saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

El Creamedia donarà vida a més de 50 projectes de les indústries creatives

8 d'Abril 2020 - El Creamedia és un programa de Barcelona Activa creat per donar suport a la creació d'empreses del sector de les indústries creatives. En aquesta 14a edició es renova per oferir nous serveis d'acompanyament, impulsar la creació d'empreses creatives i potenciar Barcelona com a pol de talent creatiu.

Barcelona Activa, 08 d'abril 2020

El Creamedia és un programa de Barcelona Activa creat per donar suport a la creació d'empreses del sector de les indústries creatives. En aquesta 14a edició es renova per oferir nous serveis d'acompanyament, impulsar la creació d'empreses creatives i potenciar Barcelona com a pol de talent creatiu.

Està dissenyat com un itinerari a mida de les necessitats de les persones emprenedores, combinant sessions grupals i sessions individuals, amb suport i acompanyament de persones expertes en el sector.

El programa comptarà amb un espai de treball al Coworking de la Incubadora Almogàvers, on els participants tindran 6 mesos per impulsar els seus projectes i gaudir dels serveis especials de Barcelona Activa. Quan acabin aquest període d'iniciació, les start-ups que ho vulguin podran buscar fórmules per desenvolupar els seus projectes a d'altres centres, com poden ser els espais de l'agència municipal destinats a l'emprenedoria.

A més d'esdevenir un espai d'incubació referent a la ciutat, la voluntat del Creamedia és potenciar les connexions locals i internacionals de les start-ups creatives, crear un fòrum d'inversions i organitzar trobades de l'ecosistema a través d'esdeveniments on compartir experiències.

Gairebé el 50% dels projectes que ja han participat anteriorment al programa amb l'antic format, han acabat constituint una empresa. Alguns casos d'èxit són Cooncert, Bridge 48, Sounds Market, Chiquita Room o Halley Accesories

Barcelona és una ciutat que té molt talent dins el sector creatiu, i els darrers indicadors econòmics demostren el pes de les indústries creatives dins l'economia de la ciutat on el teixit empresarial creatiu representa el 12,2% i concentren un 49,5% dels llocs de treball del sector en el país.