saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Activem l'Aula Virtual per oferir formació online en directe

1 d'abril 2020 - Barcelona Activa ha posat en marxa l'Aula Virtual per apropar la formació a totes les llars. Es tracta d'un espai virtual en què el professorat expert imparteix la formació en streaming a través de la plataforma gratuïta Teams i interactua amb l'alumnat per resoldre dubtes.

Barcelona Activa, 01 d'abril 2020

Barcelona Activa ha posat en marxa l'Aula Virtual per apropar la formació a totes les llars. Es tracta d'un espai virtual en què el professorat expert imparteix la formació en streaming a través de la plataforma gratuïta Teams i interactua amb l'alumnat per resoldre dubtes.

Les càpsules formatives tenen una durada màxima de 90 minuts, una capacitat de fins a 50 persones per garantir que tothom pugui intervenir-hi, diversos nivells de dificultat i s'adrecen a diversos interessos i perfils professionals: persones que busquen feina, emprenedores, autònomes, treballadores a compte aliè o empresaris/àries.

Escull la temàtica que més t'interessi i accedeix als cursos disponibles per ampliar els teus coneixements i capacitats digitals:

Formació tecnològica
Formació per a l'impuls de l'Emprenedoria
Formació de suport a les Empreses i Persones Autònomes
Formació en Economia Social i Solidària
Formació per a la recerca de feina i millora del perfil professional

Apunta't a l'Aula Virtual i segueix aprenent amb el nostre equip expert.