saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

L'energia emprenedora il·lumina el Tech Spirit Barcelona

Tech Spirit Barcelona. Unes jornades que van reunir l'ecosistema de les start-ups locals i internacionals amb l'objectiu de fomentar l'emprenedoria a la ciutat.

Barcelona Activa, 09 de març 2020

El passat mes de febrer es va celebrar la Tech Spirit Barcelona. Unes jornades que van reunir l'ecosistema de les start-ups locals i internacionals amb l'objectiu de fomentar l'emprenedoria a la ciutat.

 
La iniciativa va sorgir davant l'excepcionalitat dels esdeveniments organitzats per la GSMA, impulsada per Barcelona Tech City juntament amb l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, Govern d'Espanya, la Mobile World Capital Barcelona, ACCIÓ, Barcelona Activa, el Consorci de la Zona Franca, la Cambra de Comerç i altres institucions que donen suport a la comunitat start-up.

La Tech City va aglutinar diferents activitats i conferències dirigides a l'ecosistema emprenedor, amb trobades de networking entre persones emprenedores i els fons d'inversió internacionals que ja tenien previst visitar Barcelona en aquestes dates. 

Més de 40 ponències entre conferències i taules rodones de màxim nivell es van dur a terme dins el recinte Casa Llotja de Mar. A més de col·laborar en algunes de les ponències i debats que van despertar més interès, Barcelona Activa també va organitzar diferents activitats: 

Un Speed Dating del sector digital i tecnològic amb empreses que buscaven talent, un Pitch amb 4 start-ups de Kyoto i experts de Barcelona Activa on es va mostrar el potencial de Barcelona per desenvolupar i emprendre negocis, i una sessió sobre oportunitats de finançament per start-ups.

També va ser protagoniesta als Premis Emprenedor XXI, donat que Foods 4 Tomorrow, una de les start-ups incubades als equipaments de Barcelona Activa, es va convertir en la guanyadora de l'edició 2020.
 
Com a acte de clausura, el Closing Event que va tenir lloc al Sant Jordi Club, va servir per celebrar l'alt grau de participación i l'èxit de les jornades.