saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Informació Covid-19. Avís referent als serveis i activitats de Barcelona Activa

Atès el moment excepcional actual amb relació al virus COVID-19, Barcelona Activa posposa tota l'activitat presencial i tanca els seus equipaments a partir del dilluns 16 de març.

Barcelona, 13 de març 2020

Atès el moment excepcional actual amb relació al virus COVID-19, Barcelona Activa posposa tota l'activitat presencial i tanca els seus equipaments a partir del dilluns 16 de març.

Aquelles persones usuàries que tingueu data i hora per rebre assessorament personalitzat, us contactarem o bé per telèfon o bé per e-mail per donar-vos servei. En aquells casos que no tingueu data i hora, us demanem que contacteu amb l'àmbit corresponent (veure a baix) i us indicarem quin és el procediment a seguir.

Per contactar amb els diferents serveis de Barcelona Activa:
- Treball: porta22@barcelonactiva.cat
- Defensa de drets laborals: dretslaborals@barcelonactiva.cat
- Empreses: Sol·licitar servei des del web https://empreses.barcelonactiva.cat o escriure a: oae@barcelonactiva.cat
- Emprenedoria: Sol·licitar servei des del web https://emprenedoria.barcelonactiva.cat  o escriure a emprenedoria@barcelonactiva.cat
- Formació: cibernarium@barcelonactiva.cat
- Innovació socioeconòmica (ESS): innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

En aquest enllaç trobaràs tots els ajuts i recursos de diferents institucions per a autònoms i autònomes, empreses, cooperatives, entitats i persones treballadores per fer front a les dificultats econòmiques sorgides per l'efecte de la COVID-19.

Des de Barcelona Activa hem habilitat un call center on t'atendrem i et derivarem als recursos i entitats que et puguin ajudar. Truca al 900 533 175 de 9 a 18 h, de dilluns a divendres.

Mentre duri aquesta situació excepcional, us recomanem que utilitzeu els nostres recursos online i feu aquelles formacions que formen part del nostre catàleg i que podeu consultar aquí:
Recerca de feina i millora professional
Recursos per a empreses
Recursos per emprendre
Formació tecnològica

A més, hem activat l'Aula Virtual per oferir formació online en directe, en què el professorat expert imparteix en streaming a través de la plataforma gratuïta Teams i interactua amb l'alumnat per resoldre dubtes.

A Barcelona Activa seguirem treballant en altres mesures per donar resposta a possibles nous escenaris que puguin recomanar les autoritats sanitàries i municipals.