saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

La Clota Cotreball, l'espai de coworking amb retorn social

11 de febrer 2020 - Es tracta d'un equipament pioner, singular i innovador format per un conjunt de locals d'un total de 362 m2 . Són espais que disposen d'oficina, cuina i taller amb una característica molt particular: s'ofereixen de manera gratuïta per a projectes d'emprenedoria i Economia Social i Solidària que realitzin accions específiques d'interès social i comunitari als barris.

Barcelona Activa, 09 de febrer 2020

LaClota Cotreball és un espai municipal que neix amb l'objectiu de generar activitat econòmica sostenible, de qualitat i arrelada al territori.

 

Es tracta d'un equipament pioner, singular i innovador format per un conjunt de locals d'un total de 362 m2.Són espais que disposen d'oficina, cuina i taller amb una característica molt particular: s'ofereixen de manera gratuïta per a projectes d'emprenedoria i Economia Social i Solidària que realitzin accions específiques d'interès social i comunitari als barris. Es pot visitar a través d'aquestagaleria d'imatges ivisita virtual elaborades per un cotreballador de La Clota.

 

Un projecte que s'emmarca en elPla de Desenvolupament Econòmic de Districte (PDE) impulsat perBarcelona Activa i el Districte d'Horta Guinardó per dinamitzar el barri de La Clota i els barris adjacents, promoure sinèrgies entre el veïnat i oferir noves oportunitats per a la millora professional, l'autoocupació o l'emprenedoria per a diferents col·lectius.

 

Des de la seva posada en marxa, LaClota Cotreball ja ha acollit prop de 40 projectes d'emprenedoria i microempresa que han participat en iniciatives de retorn social, com ara tallers i xerrades, acompanyament d'infants a activitats de lleure o suport comunicatiu a entitats.Aqu íes poden consultar tots els projectes allotjats a La Clota de la qual s'han fet ressò diferents mitjans comBetevé iLa Vanguardia.

 

La Clota Cotreball se suma als equipaments de la ciutat que ofereixBarcelona Activa per promoure l'Economia Social i Solidària, com araLa innoBAdora, ubicada ainnoBA, el centre per a la innovació socioeconòmica que ofereix activitats, serveis especialitzats, investigació, formació i espais d'incubació per a projectes d'ESS en àmbits com l'atenció a les persones, la sostenibilitat, la tecnologia, la cultura o el comerç.