saltar navegaciˇ

Men˙ principal

Actualitat/Novetats

Barcelona Activa no tanca per Nadal

20 de desembre 2019 - Barcelona Activa mantindrÓ oberts la majoria dels equipaments. Consulta el detall dels horaris d'atenciˇ i les particularitats del servei en perÝode nadalenc.

Barcelona, 20 de desembre 2019

Les portes de Barcelona Activa seguiran obertes durant l'Ŕpoca nadalenca, tot i que els horaris d'atenciˇ s'ajustaran en funciˇ del calendari. Informem de les particularitats del servei per tal de facilitar tambÚ en aquest perÝode l'accÚs a la formaciˇ, la recerca de feina i l'impuls de projectes emprenedors.

Recerca de feina i la millora profesional
Porta22 farÓ horari habitual tret dels dies 24 i 31, que tancarÓ a les 15 h. El servei d'assessorament s'oferirÓ de 9 a 14 h, excepte divendres i vespra de festius, que serÓ nomÚs fins les 12 h. En el mateix equipament, l'Espai de Recerca de Feina tancarÓ a la tarda els dies 24 i 31. L'equipament Ca n'Adalet nomÚs obrirÓ de 8.30 h a 15 h del 23 de desembre al 7 de gener. I Nou Barris Activa del 30 al 3 tancarÓ a les 14.30 h.

Emprenedoria
El Centre de Recursos per Emprendre mantindrÓ el seu horari habitual excepte els dies 24 i 31 que tancarÓ a les 3 de la tarda. El Convent de Sant AgustÝ tancarÓ del 23 de desembre al 3 de gener i el Centre per a la Innovaciˇ innoBA tancarÓ a les 3 de la tarda divendres i vespra de festius. Per la seva banda, els espais de la Xarxa d'incubadores romandran oberts per a les empreses que hi treballen.

Oficina d'Atenciˇ a les Empreses
L'horari serÓ l'habitual, excepte divendres i vespra de festius que tancarÓ a les 14 h. D'altra banda, l┐horari de recepciˇ al Parc Tecnol˛gic es mantindrÓ tret dels dies 24 i 31 de desembre serÓ nomÚs fins a les 15 h.

CibernÓrium
L'equipament de referŔncia per a la formaciˇ tecnol˛gica tancarÓ els dies 27, 30 i 31 de desembre.

Per estar al dia de l'actualitat, es pot consultar els comptes a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instragram i LinkedIn, aixÝ com aprofundir en els coneixements ˙tils per al desenvolupament professional i emprenedors amb els recursos disponibles online.

Activa el teu Nadal amb Barcelona Activa! Bones festes i feliš entrada d'Any.