saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Women Mentoring Programme, un programa de mentoria per a dones emprenedores

18 de desembre 2019 - Amb el Women Mentoring Programme, Barcelona Activa posa a disposició de les dones emprenedores un programa de mentoria que ofereix l'acompanyament expert de persones amb àmplia experiència i trajectòria reconeguda en el món dels negocis, per tal d'ajudar-les a consolidar el creixement dels seus projectes empresarials.

Barcelona Activa, 20 de desembre 2019

Amb el Women Mentoring Programme, Barcelona Activa posa a disposició de les dones emprenedores un programa de mentoria que ofereix l'acompanyament expert de persones amb àmplia experiència i trajectòria reconeguda en el món dels negocis, per tal d'ajudar-les a consolidar el creixement dels seus projectes empresarials.

El programa ofereix sis sessions de mentoria presencials repartides al llarg d'un període de sis mesos, d'aproximadament 90 minuts de durada, en què un equip de mentors i mentores es reuniran amb les seves respectives mentorades per tractar aquells aspectes del negoci que es considerin més rellevants per impulsar-lo. La metodologia aplicada facilita que l'equip de mentoria comparteixi la seva experiència emprenedora, els seus recursos i coneixements per recolzar a la mentorada en la presa de decisions de tipus estratègic, com expliquen Dolors Arroyo i Marta León, dues participants d'edicions anteriors.

Les entrevistes a les candidates que compleixin els requisits sol·licitats, començaran aproximadament a meitat de gener de 2020, es realitzarà al Convent de Sant Agustí (veure mapa). Per participar caldrà omplir el següent formulari i enviar-lo a correu electrònic: lidera@barcelonactiva.cat, seguint les indicacions del web del programa.

El Women Mentoring Programme se suma a les diferents activitats que desenvolupa Barcelona Activa en el marc de la campanya LIDERA per impulsar el talent femení, fomentar la igualtat d'oportunitats i donar suport a les dones professionals, emprenedores i directives de la ciutat. En aquest sentit cal destacar que de les 87 accions LIDERA que es van posar en marxa al 2018, van participar un total de 1.203 dones. Es pot consultar més informació a la memòria de Barcelona Activa 2018.

Recentment s'ha posat en marxa la nova campanya de LIDERA `Líder amb A' (veure vídeo), sota el hashtag #JOSOCLIDERA, que recull testimonis i experiències de dones que han assolit els seus reptes professionals, com María Barranco, María Elena Mora o Yolanda Herrero, que van ser mentores en anteriors edicions del programa.