saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Gender Landscapes, poltítiques públiques

28 de novembre 2019 - Barcelona Activa ha acollit la 1a reunió del projecte Gendered landscapes, finançat pel programa URBACT de la Comissió Europea i liderat per la ciutat sueca Umea Kommun, amb la participació de 7 ciutats europees.

Barcelona Activa, 28 de novembre 2019

Barcelona Activa ha acollit la 1a reunió del projecte Gendered landscapes, finançat pel programa URBACT de la Comissió Europea i liderat per la ciutat sueca Umea Kommun, amb la participació de 7 ciutats europees. L'objectiu és optimitzar les polítiques públiques locals incorporant la visió de gènere com a element transversal. La participació de Barcelona Activa es focalitza en l'impuls de polítiques de desenvolupament econòmic i social per promoure l'emprenedoria en femení. En aquest àmbit, l'empresa aporta la seva reconeguda experiència en programes de foment de l'emprenedoria, com Lidera, o el suport a projectes emprenedors recollits com a casos d'èxit en publicacions com Dones emprenedores o Dones en alts càrrecs

Impulsar externament la cooperació i la millora professional de diferents col·lectius socials és un dels valors principals de la institució. En aquest sentit, actualment Barcelona Activa està participant en d'altres projectes europeus com SMATH, CHEBEC i RESILIENT. 
 
SMATH és un procés d'acompanyament de projectes híbrids i innovadors en els sectors creatiu i cultural que està en primera fase experimental, CHEBEC té com a objectiu dissenyar i testejar un programa pilot per donar suport a què les Indústries Creatives i Culturals accedeixin a nous mercats, i RESILIENT implica la cooperació entre territoris de la Mediterrània per a reforçar les polítiques públiques que donin suport a incrementar la capacitat d'innovació de les empreses amb vocació social.

Barcelona Activa seguirà participant en la cooperació de projectes de cooperació internacional, construint un govern i una acció ciutadana que apostin per les bones pràctiques, la transparència, l'ètica professional i foment de l'emprenedoria, dintre i fora del territori.