saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Noves incorporacions a les incubadores de Barcelona Activa

11 de novembre - Barcelona Activa disposa d'una xarxa d'incubadores que ofereixen entorns de treball innovadors, amb infraestructures, serveis d'última generació i espais de coworking, per donar suport a projectes empresarials en els seus processos de definició i creixement.

Barcelona Activa, 13 de novembre 2019

Barcelona Activa disposa d'una xarxa d'incubadores que ofereixen entorns de treball innovadors, amb infraestructures, serveis d'última generació i espais de coworking, per donar suport a projectes empresarials en els seus processos de definició i creixement.

El mes d'octubre, a la incubadora Glòries, que acull empreses de nova creació, s'han incorporat: Artesta Store, una plataforma de venda d'obres d'artistes independents d'arreu del món, Beam (Pilat Consulting, SL), una innovadora app per optimitzar la gestió del personal al sector del retail, Bobelotravel, un servei de reserva de viatges amb Intel·ligència Artificial, i Proppos (Digital Retail Bcn, SL), una solució de pagament ràpid que utilitza algoritmes de visió artificial.

Així mateix, la incubadora MediaTIC, especialitzada en impulsar projectes d'alt impacte tecnològic, ha acollit Asgard Space que ofereix un sistema de determinació orbital per a satèl·lits geostacionaris, i Park4Dis, un localitzador d'aparcaments per a persones amb discapacitat, entra a la Incubadora Alomgàvers, l'espai per al desenvolupament de projectes emprenedors público-privats.

Són noves empreses que se sumen a les incorporacions del darrer mes de setembre, com Racetick, una plataforma de servei de ticketing per a esdeveniments esportius, o Triphood, un projecte educatiu enfocat en despertar la curiositat dels nens i nenes per viatjar i explorar el món.

Amb aquests entorns d'incubació, Barcelona Activa reafirma el seu rol de suport a l'emprenedoria. Durant el 2018, en el conjunt d'espais, que també inclou el Parc Tecnològic i la innoBadora, han estat instal·lades 230 empreses i 35 projectes. A més, la xarxa s'ha reforçat a través del disseny d'un catàleg de programes i serveis comuns per a totes les empreses ubicades, segons es recull en la memòria d'activitat de Barcelona Activa.