saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Impuls a l'ocupació entre les persones de 30 anys o més

18 d'octubre 2019 - Amb el programa 30 Plus, Barcelona Activa ofereix tot un seguit d'avantatges a les empreses que contractin persones de 30 anys o més en situació d'atur.

Barcelona Activa, 07 de novembre 2019

18 d'octubre 2019 - Amb el programa 30 Plus, Barcelona Activa ofereix tot un seguit d'avantatges a les empreses que contractin persones de 30 anys o més en situació d'atur.

Les empreses que participin gaudiran dels següents beneficis: reclutament i selecció per competències dels perfils més adequats al lloc de treball, una subvenció econòmica de fins a 9.450€ per 9 mesos per contracte, formació flexible i adaptada per a la persona contractada i assessorament i suport per a la tramitació dels ajuts vinculats a aquest programa.

D'altra banda, el programa garanteix a les persones contractades  un contracte de treball de mínim sis mesos, a més d'oferir-les accions d'adquisició i millora de competències, formació professional i acompanyament durant tot el procés.

A la darrera edició d¿aquest programa de foment de l'ocupació, 155 empreses van contractar un total de 200 persones, principalment en els següents sectors: Serveis a les empreses, Serveis a les persones, Comerç, Turisme, Hostaleria i Cultura. És a destacar també que del total de contractes realitzats des de la primera edició, més del 30% han estat indefinits.

Les empreses que estiguin interessades poden optar a les subvencions, previ compliment dels requisits, fins a l'1 d'abril del 2020. Més informació a través del correu electrònic: 30plus@barcelonactiva.cat.