saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Startups i talent internacional a l'IoT Solutions World Congress

21 d'octubre 2019 - Una vegada més, Barcelona Activa participa a l'IoT Solutions World Congress, l'esdeveniment de referència mundial sobre la Internet de les Coses, que juntament amb el saló Industry i el Cybersecurity Congress se celebrarà del 29 al 31 d'octubre a Fira de Barcelona.

Barcelona, 18 d'octubre 2019

En l'edició d'enguany de l'IoT, estarà present sota la marca Barcelona amb un estand propi , on s'allotjaran 20 empreses emergents relacionades amb l'IoT en àmbits com l'eficiència energètica, la Intel·ligència Artificial, la medicina, el Big Data o el Machine Learning entre d'altres:  AEInnova, Bitmetrics, Cigo!, CIT UPC, Ctrl4 Enviro, Digital Smart Group, IN2, Inovum Solutions, IOTIP, SmartDataSystem (Mycelium), PickData, Sensing Control, Sinapse Energia, Slash Mobility, SLB Systems, Tedeloc, Thingtia, Tracktio, Trackthings i Useit.

Així mateix, Barcelona Activa presentarà els seus diferents espais, activitats i programes per impulsar la innovació a les empreses com l'OAE, el Parque Tecnológico o la Xarxa d'incubadores. També s'oferiran els serveis de Landing Empresarial i el portal Barcelona International Welcome que posen a l'abast de les empreses estrangeres tot el que és necessari per facilitar el seu aterratge i desenvolupament a la ciutat.

D'altra banda, Barcelona Activa participarà  en el saló Industry, la gran cita que connecta la tecnologia amb el sector industrial, presentant el Servei de Prototipatge i compartint estand amb la Xarxa d'ateneus de Fabricació Digital de l'Ajuntament de Barcelona.

Aquest any donem a més suport a Barcelona Digital Talent amb un job Marketplace per cobrir 20 vacants en empreses de l'àmbit de la ciberseguretat i oferim un tour a empreses industrials i del sector creatiu per facilitar l'accés a aquestes fires.