saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

El programa Axelera impulsa l'expansió d'empreses amb alt potencial de creixement

22 d'octubre 2019 - Amb Axelera, Barcelona Activa busca 30 empreses de l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb projecció de futur per acompanyar-les a fer un salt endavant en el seu negoci.

Barcelona, 22 d'octubre 2019

Amb Axelera, Barcelona Activa busca 30 empreses de l'Àrea Metropolitana de Barcelona amb projecció de futur per acompanyar-les a fer un salt endavant en el seu negoci. El programa, cofinançat pel Fons de Desenvolupament Regional (FEDER), té un clar objectiu d'impuls a les petites empreses i les pimes per fer-les més competitives i així impulsar també l'economia local.

En aquesta tercera edició, es comptarà amb la col·laboració de dues empreses especialitzades en negoci i innovació, Everis i Imagine Creativity Center, que oferiran 100 hores de consultoria experta a les empreses participants per tal d¿ajudar-les a definir un pla de creixement personalitzat i la seva implantació.

El programa constarà de quatre fases. Primer hi haurà una preselecció de 60 empreses que obtindran un informe per detectar les seves potencialitats. A continuació, s'escolliran les 30 empreses que millor puguin aprofitar el programa, que definiran els plans de creixement amb el suport d¿Everis i Imagine Creativity Center en alguna de les quatre estratègies següents: penetració de mercats, internacionalització, desenvolupament de nous productes/serveis, diversificació. Finalment, es realitzarà un seguiment del pla d'acció establert i de les iniciatives proposades.

En les dues edicions anteriors, empreses com Pepa Paper, Xarcuteries Bosch, Bernadí, Mitek Ibéria, Cafés Tupinamba, Etnia Barcelona, WorldSensing i Icar Vision han aconseguit els objectius de creixement marcats. ¿Vam passar d¿una facturació de menys de 3 milions d¿euros a una de 6 milions¿ apunta Xavier Codó, director general de Mitek Ibéria.

Aquest programa, valorat en un preu de mercat d¿uns 8.000 €, és una mostra més del suport que des de l'Oficina d'Atenció a les Empreses es dona al teixit empresarial de la ciutat.

Es pot obtenir més informació del programa contactant amb: programes.empresarials@barcelonactiva.cat