saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

El Pacte Mundial de les Nacions Unides reconeix les bones pràctiques de Barcelona Activa

3 d'octubre - La nova política de gestió de residus i les accions de sensibilització en matèria de reciclatge entre el personal treballador de Barcelona Activa han rebut un reconeixement internacional.

Barcelona Activa, 03 d'octubre 2019

La nova política de gestió de residus i les accions de sensibilització en matèria de reciclatge entre el personal treballador de Barcelona Activa han rebut un reconeixement internacional en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per part del Pacte Mundial de les Nacions Unides.

En el marc del Pla de Responsabilitat Social Corporativa 2018-2020, Barcelona Activa estableix diferents actuacions que reafirmen el seu compromís amb la preservació del medi ambient.

Les noves mesures inclouen una gestió dels residus més sostenible i eficient que s¿adapti als equipaments de l¿organització, fomenti un ambient participatiu respecte al reciclatge i ajudi a prendre consciència sobre el seu impacte a l¿entorn local, global i el canvi climàtic.

Totes aquestes accions es vinculen directament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i, concretament, amb l¿ODS 11, amb el qual Barcelona Activa es compromet com a empresa responsable amb l¿objectiu de reduir l¿impacte ambiental negatiu a la ciutat d¿aquí a 2030.