saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Cap a un nou model integrat de serveis d'ocupació

10 d'octubre 2019 - Amb l'objectiu de millorar l'atenció a les persones que busquen feina a la ciutat, Barcelona Activa obre una consulta a empreses, universitats i entitats del tercer sector.

Barcelona Activa, 15 d'octubre 2019

Amb l'objectiu de millorar l'atenció a les persones que busquen feina a la ciutat, Barcelona Activa obre una consulta a empreses, universitats i entitats del tercer sector.

Aquesta consulta vol aconseguir el desplegament d'un Servei Integral d'Ocupació a Barcelona,  que unifiqui tots els serveis de cerca de feina (locals, autonòmics i estatals), per fer que l'atenció sigui més eficient, més personalitzada i des de punts únics d'atenció per tal de reduir els tràmits.

Per assolir-ho, cal repensar també la implementació d'eines TIC que facilitin l'accés de les persones usuàries i garanteixin un millor assessorament i encaix amb les necessitats del mercat de treball.

La iniciativa s'emmarca dins del Programa de Contractació Pública d'Innovació (CPI) de l'Estratègia RIS3CAT i comptarà amb finançament del fons europeu FEDER.

Totes les propostes es valoraran i formaran part d¿un informe que determinarà les licitacions de contractes per als diferents serveis que se'n puguin derivar, a partir del 2020.

Les empreses i entitats interessades en enviar propostes tenen fins a finals d'octubre del 2019. Es poden consultar les bases de la participació aquí.

FONS_FEDER