saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

El jovent de Barcelona tindrà més oportunitats de trobar feina, formar-se o emprendre

4 d'octubre 2019 - Més feina, més formació i més recursos per emprendre. Són els tres objectius dels programes, serveis i activitats per a joves presents a Joves Jo+ de Barcelona Activa.

Barcelona, 04 d'octubre 2019

Més feina, més formació i més recursos per emprendre. Són els tres objectius dels programes, serveis, activitats i cursos per a joves presents a Joves Jo+ de Barcelona Activa.

Amb +feina, Barcelona Activa ofereix una gran varietat de serveis per impulsar l'ocupació entre la gent jove. Des d'assessorament personalitzat i coaching laboral fins a programes específics per treballar en els sectors amb més demanda laboral a la ciutat. Un bon exemple són les Cases d'Oficis amb les quals els i les joves aprenen una professió mentre fan pràctiques remunerades a empreses. El 70% de les persones d'entre 16 i 25 anys que estudien a les Cases d'Oficis troba feina, com indica aquesta notícia d'Europa Press.

També s'amplia l'oferta de programes per a les persones joves que volen fer realitat una idea de negoci o tirar endavant una empresa. A +emprendre es poden trobar propostes per a totes les necessitats d'emprenedoria: Idees amb Futur per a projectes en fase inicial, tallers d'habilitats directives dirigits a dones que volen créixer professionalment o emprendre amb l'Economia Social i Solidària adreçat a iniciatives d'innovació socioeconòmica, entre moltes altres opcions. Barcelona Activa acompanya més de 2.500 projectes empresarials anualment.

La formació és el tercer gran eix de Joves Jo+. Els i les joves trobaran a +formació un ampli ventall de recursos per millorar al seu perfil competencial, reorientar la seva carrera professional o posar-se al dia en les últimes tendències tecnològiques i socials.

Tots els programes, serveis, activitats i cursos s'aniran publicant a les xarxes socials de Barcelona Activa amb un especial èmfasi en els canals d'Instagram i LinkedIn.

Es poden consultar i compartir tots els programes Joves Jo+ aquí.