saltar navegació

Menú principal

Actualitat/Novetats

Les empreses de Barcelona Activa són notícia!

23 de setembre 2019 - Aplicacions contra el bullying, sabates fetes amb plàtans, tecnologia per conèixer millor els aliments... aquí es presenten diferents empreses de Barcelona Activa de les quals els mitjans s'han fet ressò.

Barcelona Activa, 23 de setembre 2019

Des de l'Amogàvers Business Factory, l'empresa BCN Resol ha destacat per crear la primera aplicació mòbil per lluitar contra l'assetjament escolar (via El País). Així mateix, VIA Empresa dedica un article a INDIANES, start-up especialitzada en calçat sostenible que ha llançat al mercat les primeres sabates biodegradables fetes amb fibra de plàtan. D'altra banda, MyRealFood, que s'allotja als espais d'incubació de la UPF, ha sigut escollida com a millor idea del programa Explorer de la UPF per dissenyar una app que permet consultar el valor nutricional dels aliments.

A la Incubadora Glòries, les start-ups Picker app, que facilita les compres online a través de recomanacions de persones conegudes, Swipcar, una altra forma d'entendre el renting, i Project Lobster, amb la seva proposta d'ulleres artesanals, no deixen de créixer i acaben d'aixecar unes rondes de finançament de 650.000 €, 500.000 € i 300.000 € respectivament. 
 
Betevé ha entrevistat a la fundadora de Dinbeat, una start-up que comercialitza productes per a animals de companyia basats en les noves tecnologies, sorgida a través d'INICIA el programa de suport a la creació d'empreses impulsades per dones que ofereix LIDERA.

Finalment, ens fem ressò dels articles publicats a Wired Italy i NZZ, que posicionen Barcelona com una de les millors ciutats del món per desenvolupar una start-up i destaquen el suport que ofereix Barcelona Activa a les persones emprenedores.